پرداخت بدهی مالیاتی شرکت با مسئولیت محدود به عهده مدیر عامل قبلی است یا فعلی؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۹ #28913396

سلام
اداره مالیات بدهی مالیاتی مربوط به زمان مدیر عامل قبلی که از شرکت خارج شده است را از مدیر عامل جدید مطالبه می کند یا مدیر قبلی؟
در صورتی که شرکت نتواند بدهی مالیات را پرداخت کند اداره مالیات چه اقدامی می کند و بدهی را از چه کسانی مطالبه می کند ؟ مدیر و اعضا قبلی یا فعلی ؟ ممکن است اموال یا حساب بانکی یا حقوق اعضا هم توقیف شود ؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شخص مدیرعامل مسئول است

مدیر عامل فعلی از اموال شرکت پرداخت می کند.

با توجه به اظهارات شما مدیدعامل در حال حاضر مسئول است.

بعهده مدیر عامل فعلی می باشد البته از اموال شرکت

باسلام پرداخت بدهی به عده مدیر فعلی میباشد البته از حساب شرکت

درود
از اموال شرکت باید پرداخت شود.

با درود پرداخت مالیات شرکت برعهده خود شرکت بعنوان شخصیت حقوقی است.