قرار منع تعقیب صادر شده، چرا کلاهبرداری را پیگیری نکردند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۲۹ #28881063

با سلام حدود دو ماه پیش از طریق اپ دیوار در اینترنت آگهی منزل استیجاری دیدم بعلت اینکه مدت زیادیست دنبال منزل هستم و قیمت براه پیدا نمیکنم یک آگهی خوب چشمم را گرفت بعد تماس با صاحب آگهی بهش گفتم به کسی اجاره نده من فردا بیام ببینم اوکی بود قرداد بنویسیم طرف مقابل گفت اگر میخواهی باید بیعانه بزنی به حسابم تا منزل را برایت نگه دارم و به کسی ندهم و درخواست بیعانه یک میلیون را کرد بهش گفتم من شمارو نمیشناسم و فقط توسط یک آگهی نمیتوانم همچین ریسکی بکنم و اعتماد کافی برای صحت موضوع ندارم بلخره راضیش کردم صد هزار بزنم تا بعنوان بیعانه خانه را برایم نگه داره بعد با یک خط موبایل دیگری که مربوط به شماره درج شده در آگهی نبود پیام شماره حساب برایم فرستاده بود و با جویا شدن ماجرا که چرا با همان شماره آگهی پیام ندادی گفت شارژ نداشت بعد واریز کردن بصورت کارت بکارت از طریق موبایل طرف آگهی رو پاک نمود و از فردای آنروز جواب تلفنهای منو نداد حدود دویست بار زنگ زدم تا شب اصلا پاسخگو نبود بعد به آدرس آگهی که منزل مورد نظر را معرفی کرده بود مراجعت کردم دیدم آدرس هم جعلی میباشد اصلا چنین آدرسی موجود نمیباشد لذا از روی ناراحتی و انجام کار کثیف کلک زدن تصمیم گرفتم دنباله ماجرا را از طریق دادسرا بگیرم و شکایت کلاهبرداری بکنم دیروز بعد دو ماه نامه ای از طریق دادگاه تو سامانه من نشست بعد مطالعه متوجه شدم قرار نهایی صادر شده بر این مبنا دادگاه بعد از مطالعه اوراق با توجه براینکه بین طرفین معامله اتفاق افتاده و طرف معامله از انجام مفاد تعهد امتناع نموده لذا خارج از بحث کیفری بوده و فاقد عنوان مجرمانه هست لذا دادیاری به جهت جرم نبودن عمل ارتکابی و با تکیه بر اصل متعالی براعت و مستندا به ماده ۱۲۰ قانون مجازات اسلامی و نیز ماده ۲۶۵ آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب صادر و اعلام میدارد واقعا موندم چی بگم از طرفی صد هزار تومن ارزش دردسر و اینور اونور ندارد از اینسو دادگاه و محاکم به چه اعمالی کلاهبرداری میگن این موضوع حمایت از جاعلان و کلاهبرداران نیس آیا؟ من با هیچ کس معامله نکردم فقط یک تماس تلفنی جهت پرسیدن چون و چرا و شرایط منزل دلیل بر توافقات و معامله نمیباشد که هیچ کاری نتوانیم انجام بدهیم برای محکومیت طرف؟؟ لطفن راهنمایی بفرمایید چیکار کنن

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا برای مبالغ پایین در دادگاه وصف مجرمانه صورت نمیگیرد و دادگاه بعلت نبود دلایل کافی منع تعقیب صادر مینماید

سلام
مطابق قانون در صورتی که ادله کافی وجود نداشته باشد قرار منع تعقیب صادر می شود

قرار منع تعقیب با توجه به عدم وجود دلایل کافی صادر می شود

با سلام و احترام در این مورد دادسرا باید رسیدگی نماید ولی احتمالا ارکان جرم کلاهبرداری را مشهود ندیده تا رسیدگی نماید و برای همین خاطر راهنمایی نموده که این عمل عدم انجام تعهد محسوب و باید حقوقی اقدام شود موفق و پیروز باشید

درصورت فقدان ادله کافی قرار منع تعقیب صادر می کنند

درود
دلایل کافی نباشد یا در صورت فقدان دلایل منع تعقیب صادر می شود

سلام. دستگاه قضایی فرصت رسیدگی به ۱۰۰ هزارتومان را ندارد جسارتا. و از طرفی به دلیل مبلغ پایین وصف کیفری را بر آن بار ننموده است. هزینه های اضافه بر خودتان نیز تحمیل خواهد شد. لذا بهترین شیوه هوشیاری خود شماست.