اگه فسخ معامله درخواست بدم با توجه به اینکه الان قیمت ماشین بالاتر از زمان خرید من هست تکلیف چیه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۷۱ #28724133

با سلام. ۶ ماه پیش اقدام به خرید خودرو کردم و فروشنده هنگام فروش گفت که ماشین فقط یک تیکه رنگ دارد ولی چن روز پیش برای تعویض پلاک رفتم کارشناس گفت که قسمت جلوی ماشین تعویضی هست و قابل شماره گذاری نیست؟ من الان باید چکار کنم؟ حدود ۱۰ میلیون هم خرج ماشین کردم که همه رو هم فاکتور دارم؟ چه اقدامی بکنم که متضرر نشم؟
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه خسارت ارائه بدهید.

بادرودوسلام دادخواست مطالبه خسارت تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

میتوانید اعمال فسخ براساس خیار عیب بنمایید . البته باید قدری بیشتر بررسی شود

با درود باید دید صلاح شما در فسخ است یا مطالبه خسارت، باید محتوای بیع نامه ملاحظه گردد، امکان فسخ متصور است

با تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید

با سلام
درصورتیکه قصد فسخ ندارید میتوانید مطالبه ارش وخسارت را درخواست کنید البته باید توجه داشته باشید
اعمال خیار عیب بعد از علم به آن فوری است و در صورت عدم اعمال در زمان فوری عرفی، تقاضای پرداخت ارش نیز مسموع نیست.

سلام
شما دارای خیار عیب هستید و اگر ثابت کنید که حین معامله از عیب مطلع نبودید می تواند معامله را فسخ کنید یا درخواست ارش با تعیین توسط کارشناس داشته باشید، پس لزومی نداره که معامله را فسخ کنید. خیار عیب فوریست و مدت شش ماه شما تقاضای فسخ یا گرفتن خسارت نکردید اگر در دادگاه نتوانید ثابت کنید که تازه متوجه عیب شدید تقاضای ارش شما رد می شود.