چیکار باید بکنم برای اینکه پرداخت مالیات توسط رییس هیئت مدیره انجام شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۱ #28685501

سلام من در سال ۸۸ در یک شرکت مسئولیت محدود بعنوان رتبه آور با سمت مدیر عاملی بدون حق امضا با قید در روزنامه رسمی که کلیه اسناد با امضای رییس هیئت مدیره معتبر است صرفا به ارائه مدرک پرداختم و این قرارداد در دفترخانه اسناد رسمی ثبت و کلیه تعهدات و تخلفات بعهده رییس هیئت مدیره ذکر شده است. و پس از ۳ سال تمدید با همین روش در سال ۹۱ نامه خروج از شرکت گرفتم که در آن رییس هیئت مدیره مسئول تصفیه ذکر شد اما الان بعد از ۱۰ سال از مالیات پیامک پرداخت اومده و تحقیق کردم فهمیدم هنوز اسم من بعنوان مدیرعامل شرکت است. چیکار باید بکنم برای خروج و پرداخت مالیات توسط رییس هیئت مدیره انجام شود.

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ا توجه به عدم اقدام برای استعفا در موعد مقرر و ثبت آن اداره دارایی شما را مشمول پرداخت مالیات خواهد کرد لذا هم اکنون نیز استعفای خود را به شرکت اعلام نمایید تا اقدامات لازم صورت گیرد در غیر این صورت مثل گذشته مشمول مالیات خواهید بود

عزل یا استعفای شما باید در روزنامه رسمی منتشر شود