میتوانم میزان واقعی خسارت را طلب کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۶ #28662461

سلام
ابتدای سال ۹۸ به دلیل گرفتگی لوله فاضلاب اصلی آپارتمان ۱۰ طبقه، آب آن لوله از فاضلاب ظرفشویی مربوط به واحد من که طبقه اول هستم به داخل منزل من آمده و من مسافرت بودم و پس از مراجعه دیدم که هم کاغذ دیواری ها، هم کف پوش های آشپزخانه، هم کابینت های آنجا خراب شده و کلی هزینه ایجاد شده و در کنار آن سقف دفتر هیات مدیره نیز آب نفوذ کرده. دو نفر نشت یاب آمدند و هر دو تاکید کردند گرفتگی لوله اصلی بوده و خلاصه بعد از کلی جنجال و ۳ جلسه با هیات مدیره، با توجه به اینکه خود من نیز عضو هیات مدیره بودم، و با کلی تخفیف و مطالبه نکردن هزینه های دیگر، تنها و تنها مبلغ ۲ میلیون تومان آن هم نه بصورت نقدی، بلکه بصورت پرداخت نکردن شارژ در ماه های بعدی این میزان مبلغ به بنده مرجوع شد. امسال اعضا هیات مدیره زیر تصمیمشان زده اند و می گویند باید مجمع ساختمان این را تصویب کند وگرنه باید پول را پس بدهی در حالیکه مجمع سال پیش می توانستند این موضوع را مطرح کنند و نکردند از طرفی طبق تصریح بند ب ماده ۴ آیین نامه قانون تملک آپارتمان ها لوله های آب و فاضلاب جزء مشترکات ساختمان هستند و مسئولیت جبران خسارت خرابی ناشی از این تاسیسات با مدیر ساختمان است. با توجه به اینکه من می توانستم همان سال از طریق شورای حل اختلاف همه ضرر و خسارت خودم را آنجا مطرح و پیگیری کنم
سوالات من :
آیا باید پس بدهی وگرنه واحد تو را بدهکار میکنیم در حالیکه مجمع قبلی آنرا مطرح نکردند قانونی است؟
۲-چنانچه چنین اقدامی کردند، با توجه به اینکه بنده هم صورت جلسه مصوب شده هیات مدیره را دارم که در آن نوشته اند عیب از لوله اصلی بوده و خسارت از مشاعات به این واحد وارد شده، چگونه باید علیه این کارشان اقدام کنم؟
۳-در صورت مراجعه به شورای حل اختلاف، آیا می توانم با توجه به این صورت جلسه که در آن نوشتیم که چه میزانی را بنده مطالبه نکردم و گذشت کردم و همچنین با توجه به اینکه بنده فیلم خرابی منزلم را دارم، میتوانم میزان واقعی خسارت را طلب کنم حتی همان مبالغی را که گذشت کرده بودم؟؟ چون آثار خرابی هنوز روی کاغذ دیواری هایی که عوض نکردم و کابینت های ام دی اف منزل وجود دارد

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز باسلام و احترام
هیات مدیره نسبت به اجرای تعهدات خود مکلف است و نیم تواند به استناد اینکه مصوبه مجمع را نداشته از تعهدات استنکاف داشته باشد و در این موارد نیاز به مصوبه مجمع نیست.
این دفاع که خسارات ناشی از تاسیسات عمومی بوده است کفایت می کند. در خصوص ارزیابی خسارات واقعی دیگر نمی توانید اقدام موثری انجام دهید چرا که باید در همان زمان نسبت به تامین دلیل مبادرت می فرمودید و در این مرحله کارشناسان از روی عکس ارزیابی نمی کنند ولی با آثار بجا مانده شاید بتوان تا حدودی مدعای شما را ثابت کرد.
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام