آیا من میتوانم بخاطر برخورد رییس شاکی بشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۳ #28642615

سلام

بنده خانمی ۲۸ ساله کارمند یک اداره دولتی هستم،حدود یکسال من را مسئول بایگانی مالی گذاشته اند طی این یکسال چندین بار بخاطر سختی کار درخواست جابجایی دادم که موافقت نمیشود و میگویند اگه نمیخواهی استعفا بده، الان هم رییس برخورد خییلی زشتی با من داشته و سر من داد زده.

آیا من میتوانم بخاطر برخورد ایشان شاکی بشم؟

و اینکه این شغل خیلی سخته و در حد توان من نیست چجوری و کجا برم از حقم دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع توهین رییس را با حراست یا بازرسی سازمان منعکس کنید . در خصوص تغییر شغل به معاونت منابع انسانی یا کارگزینی مراجعه نمایید .

با سلام
اگر ایشان به شما توهین کرده است می توانید شکایت کیفری طرح کنید،اما در خصوص جابه جایی می توانید به کارگزینی یامعاونت منابع انسانی مراجعه کنید

پیشنهادمیشود بخاطربرخورد بدایشان به بازرسی یا حراست ، محل کار مراجعه و ازآن طریق اقدام کنید

سلام و وقت بخبر
اگر می توانید توهین رئیستان را ثابت نمایید، می توانید شکایتی تحت عنوان توهین و فحاشی مطرح نمایید.بابت جا به جایی، به بخش منابع انسانی یا رئیس کل سازمان مربوطه مراجعه نمایید.