چگونگی شکایت فحاشی زوج به زوجه، را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۱۵ #28600089

با سلام و وقت بخیر
در خصوص چگونگی شکایت از زوجه بابت فحاشی به زوج با امضا شهود(همسایه ها) می خواستم بدونم باید به دادسرا برم یا دفاتر قضایی؟
ایا خودم شکایت کنم بهتر است یا مادرم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به مخاطب توهین دارد و اگر هر دو نفر مخاطب بوده اند به استناد شهادتنامه می توانید از طریق دفتر خدمات اقدام به شکایت نمایید

شخصی که مورد توهین قرارگرفته ، باید شکایت کند برای ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه شود

سلام
توهین را به شما کرده است و شما می توانید اقدام به این کار نمایید مگر در الفاظ بکار برده به مادر شما نیز توهین کرده باشد. اگر نسبت ها و فحش های جنسی داده باشد به مادرتان یا خودتان حد قذف نیز بر او جاری خواهد شد.

سلام
در مورد فحاشی و استعمال الفاظ رکیک می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکواییه را تقدیم و به تحقیقات محلی و استشهادیه شهود استناد کنید.

با سلام
طرفی که مورد فحاشی قرار گرفته است شاکی تلقی خواهد شد وباید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه وشکایت خودرا ثبت نمایید