پیش فروش آپارتمان که حتما می بایست به صورت رسمی انجام شود تا چه مرحله ای از ساخت عنوان پیش فروش صدق می کند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۵۸ #28572075

سلام آپارتمانی را با ۹۰ درصد عملیات ساخت می خواهیم بفروشیم اما پایانکار و صورت مجلس تفکیکی ندارد و سازنده هم اقدام به اخذ پایان کار و صورت مجلس تفکیکی به دلیل تخلفات ساختمانی زیاد نمی کند . آیا اگر در این حالت به صورت عادی و بدون تنظیم سند رسمی بفروشیم تحت عنوان پیش فروش قرار می گیرد و جرم تلقی می شود یا به دلیل کامل بودن عملیات ساخت ، پیش فروش صدق نمی کند ؟
البته قرار دادی که ما از سازنده خریدیم تحت عنوان پیش فروش است .

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ملک تکمیل شده شامل پیش فروش نخواهد شد

سلام
صورت تکمیل پیش فروش نخواهد بود.

سلام و ارادت
شما با مبایعنامه عادی با درج وصف در ستون توضیحات هم میتوانید اقدام به فروش نمایید و قانون پیش فروش و الزام به تنظیم قرارداد پیش فروش مشمول شما نیست .

بادرودوسلام درصورت تکمیل پیش فروش نمی شود.

سلام
بنا به تصریح ماده ۱ قانون پیش فروش ساختمان مصوب ۱۳۸۹ انتقال ساختمانی پس از اتمام عملیات ساختمانی نیز قرارداد پیش فروش محسوب می شود.
ماده۱ـ هر قراردادی با هر عنوان که به موجب آن، مالک رسمی زمین (پیش‌فروشنده) متعهد به احداث یا تکمیل واحد ساختمانی مشخص در آن زمین شود و واحد ساختمانی مذکور با هر نوع کاربری از ابتدا یا در حین احداث و تکمیل یا پس از اتمام عملیات ساختمانی به مالکیت طرف دیگر قرارداد (پیش‌خریدار) درآید از نظر مقررات این قانون « قرارداد پیش‌فروش ساختمان» محسوب می‌شود.

با سلام ، اگر ملک تکمیل است شامل پیش فروش نمی شود .

سلام بنظر مشکلات شهرداری و اداری آن را حل و فصل کنید بعد اقدام به فروش نمایید