به چه صورت و کجا میتوان به سوابق پرونده طلاق ایشان دسترسی پیدا نمود و در اختیارم گذاشته میشود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۱۹ #28540758

سلام، ببخشید خواستگاری دارم که مدعی هست که قبلا سابقه ازدواج ناموفق داشته و طلاق گرفته( البته طبق گفته هاش مدت ۲سال زندگی مشترک داشته و ۲سال هم درگیر دادگاه و طلاق بوده و اذعان میکند که همسر سابقشان با طرح دعوی عدم استطاعت مالی درخواست طلاق نموده و به همین دلیل دادگاه حق را به ایشان داده و ضمن طلاق گرفتن هیچ مهریه ای پراخت ننموده) میخواستم ببینم ۱- به نظر شما بزرگواران ادعایش مبنی بر ذیحق شدن و عدم پرداخت مهریه درست هست.۲- با توجه به اینکه ۲سال مدعی درگیر دادگاه بوده ادعای طرح عدم استطاعت مالی، واقعا این مدت برای ثابت کردن این ادعا طول میکشد.

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمنا شما نمیتوانید به پرونده ایشان دسترسی پیدا نمایید

سلام
در صورت اثبات عدم تمکن مالی مهریه تقسیط می شود

بادرودوسلام چنانچه عدم تمکین مالی احرازو اثبات شود مهریه اقساطی می گردد.

باسلام
در صورت عدم تمکن مالی مهریه تقسیط می شود.

باسلام
در هر صورت مهریه شان باید قسطی شده باشد و یا اینکه خود زوجه از آن گذشت کرده باشند

درود در صورت عدم تمکن مالی مهریه تقسیط می شود

سلام
بله ممکن است حتی بیشتر از این مدت طول بکشد.