اگه نفقه ی زن با تاخیر پرداخت بشه، مجازات ترک انفاق اجرا میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۳ #28364221

با سلام و خسته نباشید . میخواستم ببینم اگه نفقه ی زن با تاخیر پرداخت بشه، مجازات ترک انفاق ( حبس به مدت ۳ ماه ) اجرا میشه؟ به جز رضایت شاکی راه دیگه ای نیست برای اینکه حبس صورت نگیرد؟ البته به رای اعتراض دادیم و تخفیف داده شده در حکم حبس اگر به دیوان عالی اعتراض دهیم امکانش هست قبول بشه چون کل نفقه پرداخت شده ولی با تاخیر؟ ممنونم

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتونید از ابزارهای مختلف قانون برای تبدیل مجازات یا تعلیق اون استفاده کنید بشرط فراهم بودن مقدمات برای شخص متهم

طبق قانون کاهش مجزات جرایم تعزیری امکان تبدیل مجازات وجود دارد

با توجه به قانون کاهش مجازات حبس تعزیری قابل تبدیل است

سلام
امکان دارد با ارائه مدارک مبنی بر پرداخت میزان حبس کاهش پیدا کند