زوجه با عنوان ترک انفاق، از من شکایت کرده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۹,۷۹۲ #28298271

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده خانمم پارسال منزل مشترک رو بدون اذن ترک کردن بنده هم چندین بار ریش سفید فرستادم ولی منزل پدری ایشان در را روی ما باز نکردند بعد از یه مدت از دادسرا به جرم ترک انفاق ازم شکایت شد من هم همزمان دادخواست تمکین دادم دادگاه تمکین دو سه جلسه به علت مرخصی قاضی برگزار نشد جلسه دادگاهی ترک انفاق قاضی به دلیل اینکه شاهدین زوجه را ندیده بودند به ۷ ماه حبس تعزیزی محکوم شدم و بعد آن من تجدید نظر زدم بعد جلسه دادگاه تمکین برگزار شد خانمم محکوم به تمکین شدند و اعتراض زدند باز هم در تجدید نظر محکوم به تمکین شدند الان هم هر کسی رو میفرستم دنبالش نمیاد اظهارنامه هم میدم جواب نمیده دو ماه دیگه جلسه دادگاهی تجدید نظر ترک انفاق برگزار میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید که چکار کنم تبرئه بشم یا حکم تغییر کنه؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگه بارضایت خودشان منزل راترک کرده اندنفقه تعلق نمیگیره

سلام پیشنهاد میشه از مشاوره تلفنی استفاده کنید و یا اینکه یک وکیل بگیرید تا کمکتون کنه

با سلام و احترام..پرداخت نفقه منوط به تمکین میباشد..رفتار زوجه حاکی از عدم تمکین عام و خاص بوده و مشمول اخذ نفقه حال و معوقه نمیباشد..

باسلام با صدور رای عدم تمکین زوجه ناشزه محسوب می شود و نفقه به ایشان تعلق نمی گیرد! ورای قطعی الزام به تمکین را در جلسه ترک انفاق ارائه نمایید

باسلام رای قطعی الزام به تمکین را در جلسه ترک انفاق ارائه نمایید ممکن است رای بدوی نقض گرددـ

با سلام
قطعیت رای تمکین و اجرای آن میتوانید به پرونده مذکور استناد کنید. و با توجه به ناشزه بودن زوجه نفقه به ایشان محقق نمیگیرد

بهتر است در جلسه اول دادخواست تمکین ارائه شود