همسرم میخواهد حق انتخاب مسکن را به او بدهم تا برگردد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۷ #27958065

با سلام
مدنیه که بواسطه اختلافاتی که با همسرم در خصوص خانواده ام دارم و منجر به درگیری لفظی و فیزیکی بین بنده و ایشون شد قریب به یکماهه که خونه رو ترک کرده و برگشتش رو مشروط به گرفتن حق حضانت فرزندان و حق انتخاب مسکن کرده. در غیر اینصورت طلاق میخواد و مهریه رو میبخشه. ضمنا ما هنوز فرزندی نداریم و همسرم باردار هم نیست
میخواستم در خصوص ابعاد حقوقی درخواست‌های همسرم با جنابعالی مشورت کنم.
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لزوم سکونت زن در منزلی که شوهر معین کرده در صورتی است که اختیار منزل از طرف شوهر به زن داده نشده باشد در غیر این صورت هر منزلی را که زن معین کند، شوهر باید آن را فراهم کرده تا زن در آنجا سکونت کند و شوهر هم برابر قانون باید به آن منزل برود. بنابراین شوهر باید طبق شرط عمل کند.

سلام
با توجه به نبود فرزند بحث از حضانت منتفی است
در خصوص درخواست های ایشان اگر تمکین نمایید باید به تعهدات ناشی از انها عمل کنید
در خصوص مهریه نیز، مهریه همواره حق زوجه است و حتی در شرایط خوب ندگی نیز می تواند مطالبه کند
در خصوص طلاق نیز بایپد اثبات عسروحرج نمایند

سلام
دوست عزیز مواردی که فرمودید همه توافقی هست و شما با در نظر گرفتن مصالح خودتان و اینکه چنانچه حق تعیین مسکن یا حضانت فرزندان را بدهید امکان رجوع برای شما ممکن نخواهد بود و به تعهدتان ملتزم هستید باید با در نظر گرفتن همه جوانب اقدام به این کار کنید.

در خصوص حق انتخاب مسکن ایشان میتواند مسکن را در هر محلی که بخواهد انتخاب نماید . ولی در خصوص حق حضانت چنین شرطی بدلیل اینکه فرزندی اکنون وجود ندارد باطل است و نافذ نیست پس اگر اکنون و با عدم وجود فرزند حق حضانت را به ایشان بدهید قابلیت اجرایی ندارد و باطل است .

با سلام تبعات حقوقی چنین حقی بدین شرح می باشد که ایشان تعیین کننده منزل هستند و اگر بر سر محل زندگیتان اختلاف داشته باشید و ایشان خانه دیگری انتخاب نمایند و یا قصد اقامت در شهر دیگری را بنمایند و از خانه شما بروند همچنان نفقه به ایشان تعلق می گیرد ...
در خصوص حضانت نیز اگر این حق را به ایشان بدهید حضانت کودک بعد از ۷ سالگی نیز با ایشان خواهد بود.