در صورتی که حیاط متعلق به طبقه اول باشد وی می تواند در حیاط از سقف کاذب استفاده کند یا جز مشاعات محسوب می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۵ #27944775

با سلام یک ساختمان سه طبقه که هر یک از طبقات یک مالک قانونی دارد. در سند طبقه اول قید شده که حیاط هم برای مالک طبقه اول است. آیا ایشان میتواند روی حیاط خود سقف کاذب نصب کند؟ یا فضای بالای حیاط که روبروی منزل ما هست جزو مشاعات است.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
حیاط جز مشاعات محسوب میشود و تمام ساکنین ساختمان درقسمت های مشاع سهم دارند و هریک از شرکا هراستفاده ایکه بخواهد انجام دهد باید با رضایت تمامی ساکنین باشد .

با درود فراوان
بدلیل اینکه حیاط متعلق به طبقه اول است ایشان هرگونه تصرفاتی که بخواهند میتوانند در آن انجام دهند فقط تا زیر سقف طبقه خودشان متعلق به ایشان است .