جراحی بینی انجام دادم بینی از نظر ظاهری خراب شده امکان شکایت هست؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۴۶ #27837878

سلام من تیر ماه ۱۴۰۰ جراحی بینی انجام دادم.والان ۱۱۲ روز از جراحی من میگذره و۱ ماه نیمه که بینی من به سمت راست کج شده.پره های نامتقارن.وزیر تیغه بینیم حالت سرسره شده و آب ریزش بینی خفیف از سمت راست پیدا کردم وکمی کیپی بینی سمت چپ ولی مشکل بزرگم فقط کجی بینی هست وپره های نامتقارن خیلی بد.با توجه به روند بد بهبودی بارها به پزشک مربوطه خودم مراجعه کردم وایشون طی ۱ ماه نیم فقط کورتن تزریق. کردند ومیگن ورمه خوب میشه وباید تا ۱سال صبر کنی.از نظر روحی وروانی خیلی حالم بد هست وهر بار مراجعه .میکنم مطب که پزشک خودم بیشتر چسب و ماساژ انجام بده.و خودم خیلی به ندرت تو این مدت چسب عوض کردم که مبادا بد چسب بزنم.در هر حال آیا واقعا ورم هست یا دکتر داره وقت کشی میکنه ممنونم از پاسخ دهی شما خیلی حالم بده خیلی

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام قبل از عمل رضایت نامه امضا کرده اید باید اشتباه پزشک و ایراد پزشک رو ثابت کنید

با سلام ،با توجه به رضاینامه قبل عمل که امضا کرده ایدباید اثبات کنید که پزشک قصور ی انجام داده تا بتوانید شکایت کنید.

از طریق نظام پزشکی شکایت کنید.

با اثبات قصور پزشک در جرائم پزشکی بطور کلی امکان طرح موضوع درردادسرای جرائم پزشکی وجود دارد مستند ب مدارک موجود شکایت خود را مطرح نمایید

با سلام،بله میتوانید از طریق دادسرای جرایم‌ پزشکی اگر بینی درست‌ نشد شکایت کنید.

درود
اگر تقصیر پزشک اثبات شود امکان شکایت دارید

سلام اگر تقصیر پزشک ثابت شود بله....