اجرت المثل به طور میانگین چقدر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۶ #27730662

با سلام بنده به پرداخت نفقه و مهریه محکوم هستم به تازگی خانم درخواست اجرت المثل کردن چه بگویم در جلسه ایشان در این ده سال همیشه دانشجو بودن و بیشتر کارها را خودم انجام میدادم اجرت المثل به طور میانگین چقدر است من قصد طلاق ایشان را ندارم

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تعیین اجرت المثل باید حال زن از حیث وضعیت خانوادگی و سایر صفات در نظر گرفته شود . نفقه هم نیاز های متعارف زن هستش از مسکن البسه و پوشاک

اجرت المثل توسط کارشناس تعیین شده از سوی دادگاه با توجه به میزان تحصیلات زوجه، وظایفی که انجام داده، محل سکونت و ... معین می گردد و مبلغ مشخصی ندارد.

باسلام
اجرت المثل با نظر کارشناس رسمی دادگستری و به دستور و حکم قاضی تعیین میگردد.ولی معمولا برای هرسال زندگی ۱تا۱.۵ میلیون تعیین می شود

سلام اجرت المثل رو قاضی دادگاه با توجه به کارهایی که خانم در منزل و در طول مدت زمان زندگی زناشویی انجام میدهد تعیین می نماید