بهتره با وکیل از قبل هماهنگ کنم برای رفتن به دادسرا؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۳ #27625733

سلام وقت بخیر
من یک هفته پیش در جاده خودروام را گرفتن یک پسر و دختر جوان هستیم و رابطه شرعی خاصی نداریم و به عنوان دوس هستیم ماموران نیرو انتظامی وارد عمل شدن و مارو گرفتن و در برگه صورت جلسه نوشتن فلان خانوم با فلان شماره ملی در فلان ماشین سرنشین بودند و مارو به پلیس امنیت ارجاع دادن حال پلیس امنیت اخلاقی گفتن گه باید یه تعهد اینجا بدید شما و خانوم یه تعهدم باید برید دادسرا اونجا بدهید حالا میخواستم بدونم به نظرتون بهتره با وکیل از قبل هماهنگ کنم برای رفتن به دادسرا یا خیر و اینکه میتونن بدون مدرک یا سند بگن که رابطه نامشروع بوده یا خیر با تشکر از شما

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگربتوانید قاضی رااقناع کنید, که خانواده تان درجریان هستند ونامزدهستید مساله راحت ترحل میشود به هرحال وکیل هم داشته باشید بهتراست

حضور وکیل اطمینان و آرامش شما را برای حضور در دادسرا بیشتر می کند لذا بهتر است با همراهی وکیل اقدام کنید

مشکلی پیش نخواهد آمد و بی جهت نگران هستید . اثبات رابطه نامشروع تابع شرایطی است که در موضوع شما مصداق ندارد . میتوانید شخصا یا از طریق وکیل دادگستری اقدام نمایید .

بله به دلیل مسلط بودن وکیل دادگستری درصورت همراه داشتن وکیل احتمالا به نفع شما قرار صادر گردد.