امکانش هست وقتی شخصی چندین ماهه پیش ماشینش رو فروخته و هیچ گونه حاضر به همکاری نشده الان به نرخ روز خسارت و افت قیمت رو دریافت کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۷۹ #27579303

با سلام
بنده اخر سال ۹۸ با شخصی تصادف کردم که در تصادف مقصر شدم حدودا دو ماه ماشین هر دو نفرمون تو پارکینگ بود بعد که اجازه خروج داده شد این آقا ماشینش رو تو همون پارکینگ فروخته بود بدون هیچ اطلاعی که به ما داده بشه برای کارشناسی و جبران خسارت و این اقا انگار خودش قبل فروش پیش یه کارشناس ماشینش رو نشون داده بود و یه برآورد قیمت کرده بودن و بعدش هم فروخته بود و حتی همین مبلغ هم به ما اون زمان اعلام نکرد و ما هم خواستار شدیم توجهی نکرد تا الان که حدود ۵ ،۶ ماه میگذره تازه رفته شکایت کرده برای گرفتن خسارت، و کارشناس مربوطه هم به قیمت روز یعنی همین برج ۸ هم خسارت هم افت قیمت بالایی رو برای ماشین برایم در نظر گرفتن با اینکه مدل ماشین مدل پژو ۴۰۵ سال ۹۴ هست میخواستم اگه میشه راهنمایی کنید که آیا این امکانش هست وقتی شخصی چندین ماهه پیش ماشینش رو فروخته و هیچ گونه حاضر به همکاری نشده الان به نرخ روز خسارت و افت قیمت رو دریافت کنه؟؟من فردا اخرین مهلت اعتراض به این نظریه کارشناسیمه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم بهتر نتیجه میگیرم. با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، با توجه به مدارک پارکینگ و تاریخ تصادف و ثبت آن توسط راهنمایی و رانندگی و نیز تاریخ فروش خودرو مذکور، چنانچه مبلغ افت قیمت با توجه به قیمت روز باشد، میتوانید اعتراض کرده و مدارک فوق را ضمیمه اعتراض خود نمایید.

سلام قیمت میزان افت ماشین به همان تاریخ وقوع تصادف محاسبه میگردد در غیر اینصورت میتوانید اعتراض کنید. اگر ادعایی داشتند جهت محاسبه به روز میتوانید مدارک و دلایل خویش را جهت پیگیری های قبلی ارائه دهید.