از کجا استعلام بگیریم که آیا پارکینگ سمت چپی جز مشاعات هست یا خصوصی؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۳ #27579115

با عرض سلام و خسته نباشید:
اپارتمان محل زندگی ما چهار طبقه بالای پارکینگ با ۸ واحد می باشد طبقه همکف پارکینگ می باشدکه ورودی پارکینگ دو قسمت در سمت راست و چپ ساختمان می باشد که هر دو دارای ورودی به لابی به صورت درب می باشند. بین این دو پارکینگ یک دیوار کشیده شده است و درب هر یک از پارکینگ های متصل به لابی از نظر اندازه با هم فرق دارند درب ورودی به لابی از سمت پارکنیگ قسمت ما اندازه ۷۰ سانتی متر می باشد درحالی که درب ورودی از سمت پارکینگ دیگر هم از نظر ارتفاع و هم عرض بزرگتر می باشد و همچنین کنتورهای گاز همه واحد در سمت پارکینگ قسمت دیگر می باشد اما سازنده برای سو استفاده و تحت فشار قرار دادن همسایگان درب پارکینگ سمت چپی را قفل می کند و ریموت را در اختیار خودش و یک واحد دیگر قرار داده و برای بقیه واحد نمیده و اعلام میکنه پارکینگ این سمتی خصوصی هست: (الان ۶ سال است این ادعا و این رفتار را دارد)
۲- سازنده در زمان ساخت می خواست به صورت غیرمجاز طبقه ۵ را بسازد ولی بعضی از همسایگان اجازه ساخت غیرمجاز رانداند از آن زمان با این کار ها میخواد تحت فشار قرار دهد تا رضایت دهیم برای ساخت طبقه ۵ آیا میشود به جرم اخاذی از ایشان شکایت کرد:
۳- اگر مشخص شود پارکینگ سمت چپی جز مشاعات است ایشان این ۶ سال را دروغ گفته و استفاده خصوص کرده چه مجازاتی می توان برای ایشان از طریق قانون به اجرا گذاشت:
۴- این رفتار ایشان باعث شده برای خرید و فروش واحد من با مشکل مواجه شود حتی اجاره چون هر کسی میبینه درب پارکینگ سمت چپی بسته است میگن اگر زمان اسباب کشی بسته باشد به مشکل مواجه میشویم از اجاره یا خرید امتناع می کنند (یک سال قبل همین مضوع باعث فرار دادن مستاجر من شد) در این خصوص چکار می توان کرد:

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به سند و صورتمجلس تفکیکی ملاحظه شود.

با درود در سند و صورت جلسه تفکیکی ذکر شده است

با سلام
به صورتمجلس تفکیکی مراجعه نمایید.

موفق باشید

به سند و صورتمجلس تفکیکی مراجعه کنید. علی القاعده باید هر دو پارکیک مشاعی باشند مگر خلافش در سند و‌رصورتمجلس آمده باشد.
در این مورد میتوانید تامین دلیل هم بدهید و کارشناس در این رابطه با دیدن مدارک و ساختمان نظر کارشناسی بدهد آنگاه میتوانید نسبت به ممانعت از حق نسبت به ایشان طرح دعوی کنید.

با سلام
در سند وصورت مجلس تفکیکی ذکر شده است

به صورتمجلس تفکیکی مراجعه فرمائید

سلام
چنانچه در سند به عنوان مشاعات قید شده باشد می توانید علیه ایشان اقامه دعوا نمایید .