آیا همسرم میتواند به علت گرفتن حکم جلب بابت مهریه طلاق یکطرفه بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۷۳۲ #27386923

سلام

در صورتی که مهریه به همسرم پرداخت نکنم ولی نفقه را هر ماه به حساب ایشان واریز میکنم و همسرم بابت مهریه از من شکایت کند و حکم جلب من را بگیرد ولی همچنان مهریه ایشان را پرداخت نکنم و فقط نفقه را ماهیانه به ایشان پرداخت کنم و خودم به اجرای احکام مهریه معرفی نکنم.

آیا همسرم میتواند به واسطه حکم جلب مهریه طلاق یکطرفه بگیرد؟

(در دوران عقد هستیم و از حق حبس استفاده می کند)

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر مجوز طلاق نیست
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حکم جلب مهریه ، مجوز طلاق نیست

عدم پرداخت مهریه موجب حق طلاق زوجه نمیشود . خیر نمیتوانند به این واسطه طلاق بگیرند .

درود ،
طلاق از سوی زوجه بدون داشتن حق طلاق و بدون داشتن شروط ۱۲ گانه صورت نمیگیرد .
اما یکی از شروط طلاق از سوی زوجه "محکوم شدن مرد به مجازات ۵ سال حبس و یا بیشتر" میباشد.
اگر در دادگاه مهریه حکمی از قبیل ۵ سال حبس به شما تعلق گیرد امکان طلاق برای زوجه فراهم میشود .

عدم پرداخت مهریه برای زن مجوز طلاق نیست.

خیر نمی تواند. عدم پرداخت اقساط مهریه مجوز طلاق نیست

زوجه در صورتی میتواند درخواست طلاق کند که یا دارای وکالت در طلاق از جانب زوج باشد و یا یکی از شروط ۱۲ گانه ضمن عقد نکاح مندرج در سند نکاحیه از قبیل ترک نفقه ب مدت ۶ ماه ، حبس زوج به مدت ۵ سال و ... تحقق یابد. ظاهرا مورد شما مشمول این موارد نیست