آیا شخصی میتواند برای ورثه شرطی بگذارد که مثلا فلان شخص باید تا اخر عمرش در این خانه زندگی کند اما سند به نامش نباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۷ #27320458

مثلا من میخواهم خانه ام را برای ورثه ام بگذارم در وصیتم قید کنم فلان پسرم حق دارد تا اخر عمر دراین خانه زندگی کند اما به نام همان پسرم نباشد ایا چنین چیزی امکان دارد

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وصیت تملیکی یک عقد دوطرفه است بدین نحوه که موصی مال یا منافع مالی را مجانا به موصی له واگذارمینماید و چنانچه موصی له اون‌راقبول کند بعد از فوت موصی مالک مال یامنافع مترتبه خواهد شد اما در فرض سوال شما موضوع حق انتفاع عمری است که در اینجا شخص منافع مالش را جهت سکونت فلان فرزند قرار میدهد بنابراین موضوعا از وصیت خارج میگردد وچون یک نوع حق انتفاع عمری است بافوت منتفع زابل شده ووراث حق انحلال اون راندارند

با سلام در وصیت نامه فرد میتواند تا یک سوم از اموال خود را در موردش وصیت کند برای اینکه بخواهید فرزند شما در ان خانه زندگی کند شما میتوانید در زمان حیات از طریق عقدحق انتفاع در قالب حق سکنی به ایشان واگذار کنید

با سلام
برای این امر صرفا با صلح نامه میشود اقدام نمود

با سلام و احترام
به عنوان وصیت نمی‌توانید
ولی میتوانید از عقد صلح یا عقد موجد حق انتفاع عمری استفاده کنید
برای انجام این امر حتما با وکیل یا شخص آگاه مشورت کنید
می‌توانید از بخش درخواست خدمت همین سایت اسناد خود را ارائه بفرمائید تا کاملتر راهنمایی شوید