چه مواردی باید در مطالبه خسارت عنوان شود؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۸۸ #27302739

با سلام
ماشین بنده به رانندگی برادرم طی تصادفی که مقصر ماشین دیگری بوده به پارکینگ برده شده تقاضای تامین دلیل دادیم و کارشناس تصادفات دادگستری اعلام خسارت کرده حالا ما باید دادخواست مطالبه خسارت کنیم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه خسارت تقدیم و تنظیم نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست مطالبه خسارت را تنظیم نمایید

بنام خدا،دادخواست مطالبه خسارت دهید.

باسلام
شمامی توانید باتنظیم وثبت دادخواست مطالبه خسارت به میزانی که کارشناس رسمی دادگستری برآوردنموده خسارت ماشین رابه انضمام خسارات دادرسی من جمله حق الزحمه کارشناس رسمی دادگستری وکلیه خسارات قانونی رامطالبه نمایید همچنین درصورتی که به وسیله ماشین امرارمعاش می نمودید خسارت خواب خودرو رانیز می توانیدمطالبه نمایید.

باسلام
با استناد به نظریه کارشناسی دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

با سلام
شما نخست بایستی از طریق تامین دلیل و اخذ نظر کارشناس مطالبه خسارت نمایید.

بااحترام
اگر گزارش راهور داشته باشید نیازی به این کار نبود هر دو خودرو جهت بازدید کارشناس بیمه قرار گرفته و خسارت تعیین میشود جهت افت خودرو بیش از ۶ سال از عمر خودرو گذشته باشد تعلق نمیگیرد