جرم توهین و فحاشی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۵ #27301274

بنده چند وقت پیش درب منزلم مورد فحاشی و تهدید خود و خانواده ام از طرف دو فرد ناشناس قرار گرفتم که شروع به فحاشی به خانواده و امواتم نمودند و حرفهای رکیک و زشتی زدند که دو نفر از مجتمع نیز شهادت دادند و بنده فقط موفق به برداشتن شماره پلاک خودروی متهمین شدم. بنده شعلم نظامی میباشد و انها نیز در مجتمع مسکونی نطامی فحاشی کرده اند. اولا جرم انها چیست .و ایا خودروی انها توقیف میشود

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات توهین ۷۴ ضربه شلاق و جزای نقدی است. با شکایت شما و استعلام مالک خودرو حکم علیه مالک صادر می‌شود.

سلام
در اثبات امر محکوم به شلاق یا پرداخت جزای نقدی میشوند

سلام
مجازات اهانت و فحاشی ده هزار تا صد هزار تومان جزای نقدی و یا تا ۷۴ ضربه شلاق تعزیریه

باسلام
مطابق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی  «توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بودکافیست راهی دادسرای محل وقوع جرم شوید و بعد از پر کردن برگه شکایت و همراه داشتن مدارک خود، ثابت کنید که این جرم واقع شده است، برای این جرم شهادت شهود (دو شاهد مرد) کافی است و بقیه کار را دستگاه قضایی انجام خواهد داد.درخصوص توقیف خودروی مذکور ،قابل توقیف نمی باشد.

سلام
مجازات توهین به افراداگر مشمول حد قذف نباشد ۷۴ ضربه شلاق یا ۱۰۰ هزار جزای نقدی است.خودرو قابل توقیف نیست.