آیا از موجبات اعاده ی دادرسی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۰ #27011849

اگر سوگندی کذب باشد حکم حقوقی صادر شود حکم عمومی و قطعی شود حکم کیفری دال بر اینکه این سوگند کذب صادر شود آیا از موجبات اعاده ی دادرسی است یا نه

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد بند ۵ ماده۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی ، ظرف مدت بیست روز از تاریخ قطعی شدن دادنامه کیفری می توانید درخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید

با سلام
صرفا در این موارد زیر میتوانید اعاده دادرسی نمایید :
*موضوع حکم مورد، ادعای خواهان نبوده باشد.
*حکم به میزان بیشتر از خواسته صادر شده باشد.
*وجود تضاد در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به اصول یا به مواد متضاد باشد.
*حکم صادره با حکم دیگری درخصوص همان دعوا و اصحاب آن، که قبلا توسط همان دادگاه صادر شده است متضاد باشد بدون آنکه سبب قانونی موجب این مغایرت باشد.
*طرف مقابل درخواست کننده اعاده دادرسی حیله و تقلبی به کار برده که در حکم دادگاه موثربوده است.
*حکم دادگاه مستند به اسنادی بوده که پس از صدور حکم جعلی بودن آنها ثابت شده باشد،
*پس از صدور حکم، اسناد و مدارکی به دست آید که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و مدارک یادشده در جریان دادرسی مکتوم بوده و دراختیارمتقاضی نبوده است.
موفق باشید

بله از موجبات اعاده دادرسی است

به استناد بند ۵ ماده۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی ، ظرف بیست روز از تاریخ قطعی شدن دادنامه کیفری می توانید درخواست اعاده دادرسی مطرح بنمایید.

با سلام و احترام
جهات اعاده دادرسی

ماده ۴۲۶ - نسبت به احکامی که قطعیت یافته ممکن است به جهات ذیل درخواست اعاده دادرسی شود:
۱ - موضوع حکم مورد، ادعای خواهان نبوده باشد.
۲ - حکم به میزان بیشتر از خواسته صادر شده باشد.
۳ - وجود تضاد در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به اصول یا به مواد متضاد باشد.
۴ - حکم صادره با حکم دیگری درخصوص همان دعوا و اصحاب آن، که قبلا توسط همان دادگاه صادر شده است متضاد باشد بدون آنکه سبب قانونی موجب این مغایرت باشد.
۵ - طرف مقابل درخواست کننده اعاده دادرسی حیله و تقلبی به کار برده که در حکم دادگاه موثربوده است.
۶ - حکم دادگاه مستند به اسنادی بوده که پس از صدور حکم جعلی بودن آنها ثابت شده باشد،
۷ - پس از صدور حکم، اسناد و مدارکی به دست آید که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و مدارک یادشده در جریان دادرسی مکتوم بوده و دراختیارمتقاضی نبوده است.