در صورت عدم پرداخت وام بانک مسکن بانک چگونه طلب خود را وصول خواهد کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۲,۰۴۸ #26923

با سلام و احترام
اینجانب از طریق سپرده گذاری 20 م وام مسکن از بانک مسکن گرغته ام. در آن زمان بانک از من مدارک شغلی و ضامن نگرفت. در صورت عدم پرداخت اقساط آیا بانک ممکن است از حساب من نزد بانکهای دیگر یا حساب حقوقی ام در بانک ملی برداشت کند؟( خریدار وکالتی آپارتمان وام را پرداخت نمی کند).
در زمان اخذ وام بانک از اینجانب مدارک شغلی نخواسته بود؟ با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : بنا بر قوانین و آیین نامه های جدید کلیه حسابهای شمارا مسدود نموده تا وصول گردد و یا چنانچه صرفا بابت خرید واحد مسکونی معین و مشخص که معرف بانک گردیده ، وام گرفته باشید ملک را توقیف خواهد نمود . بنابرین پیشنهادم تسویه اقساط از جانب حضرتعالی ست .

سلام ظاهرا شما وام گیرنده هستید و ملکی که گفتید در رهن است . بانک هم می تواند علیه شما و صاحب ملک اقدام کند و هم می تواند سند رهنی ملک را به اجرا بگذارد و اقساط را وصول کند .

بله امکان برداشت اقساط از سایر حساب متعلق به شما خواهد بود در اینصورت چنانکه پرداخت اقساط از تعهدات خریدار بوده میتوانید به طرفیت ایشان اقامه دعوی نمایید

دوست گرامی به دلیل اینکه امکان پرداخت نکردن اقساط وام از طرف وام گیرنده وجود دارد لذا بانک حتما ضمانت پرداختی از طرف خواهد گرفت و نگرفتن ضامن بعید به نظر میرسد لذا با توجه به اینکه شما وام را گرفته اید شما مسئول پرداخت آن خواهید بود نه خریدار ملک.در صورت عدم پرداخت بانک میتواند با حکم دادگاه حسابهای دیگر شما را توقیف نماید.موید باشید