از یک سال قبل از درخواست طلاق یا یک سال قبل از درخواست اعسار استعلام میگیرند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۱۷۷ #26915717

با سلام
شوهرم یک سال قبل درخواست طلاق دادن ومن چون حاضر به طلاق نبودم به رای دادگاه اعتراض زدم و پرونده یک سالی عقب افتاده چون قصد زندگی داشتم درخواست مهریه و توقیف اموال و نکردم همسرم یک اپارتمان ۴ طبقه دارن و مهریه بنده ۱۱۴ سکه می باشد اکنون درخواست اعسار زدن و ممکنه قبل از درخواست طلاق که یک سال قبل بوده اپارتمان را به نام کسی زده باشن حالا اگه من تو دادگاه اعسار از دادگاه بخوام استعلام بگیرن از چه زمانی استعلام گرفته میشه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام انتقال اموال بعدازصدور حکم قطعی مصداق جرم فرارازدین می باشد.

سلام انتقال اموال پس از صدور حکم قطعی شامل جرم فرار از دین خواهد بود

بااحترام
اگر انتقال بعد از قطعی انجام شده فرار از دین محسوب میشود

نقل و انتقال قبل از صدور حکم قطعی فرار از دین محسوب نمی گردد

درود بر شما. چنانچه بعد از مطالبه مهریه شما و قطعی شدن رای اقدام به انتقال اموال کرده باشد میتونید بابت فرار از دین علیه ایشون طرح دعوی کنید

اگر در یک سال منتهی به اعسار منتقل کرده باشد و آن را در لیست معاملات به دادگاه اعلام نکرده باشد اعسار رد خواهد شد.

با احترام تا زمان حکم قطعی دادگاه همسرتان میتوانند اموالشان را منتقل کنند