آیا دلیل مسدود شدن حساب دریافت مستمری،انجام مراحل انحصار ورثه میباشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۴۶۲ #26677010

سلام
پدر من فروردین ۹۸ فوت شدن و بنده برای برقراری مستمری ایشان از طریق بیمه اقدام کردم، و حساب مستمری به نام مادرم باز کردیم و ماه اول حقوق رو ریختن. ولی چند روز پیش متوجه شدم حساب مادرم مسدود شده و حساب موجودی داره ولی قابل برداشت نیست، همزمان هم من کارای انحصار ورثه رو انجام دادم و فقط تحویل آگهی به شورا مونده بود. آیا دلیل مسدودی حساب همین انحصار ورثه هست؟
آخه گفتن تا ۹ ماه فرصت هست برای تحویل نامه انحصار.
میشه کمک کنید
فردا قراره حقوق مادرم رو بدن ولی حساب بلوکه هست.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی علت مسدودی را متوجه بشوید تا آنرا رفع نمایید .

با سلام
بهتره با مراجعه به بانک علت مسدودی حساب را جویا شوید.چون بعیدبنظرمیرسد بخاطر انحصاروراثت باشد

اصلح است به بانک مربوطه مراجعه وعلت مسدودی را جویا شوید

سلام شما میتوانستید انحصار وراثت محدود درخواست بدهید که ظرف یک هفته صادر شود اما بیمه برای برقراری حقوق مستمری فرصت ۶ ماه برای تهیه انحصار وراثت میدهد که اگر از مدتی که شما برای حقوق اقدام کرده اید گذشته باشد میتواند به خاطر انحصار وراثت باشد اما بهترین کار این است که به شعبه بانک و بیمه مراجعه وعلت مسدودی حساب را جویا شوید

سلام . انخصار وراثت دلیل مسدودی نیست . باید از بانک علت و مرجع توقیف کننده را جویا شوید .

شما تا از طریق بانک علت دقیق مسدود شدن را متوجه نشوید نمی توانیم کمکی به شما بکنیم

از طریق بانک مرجع دستور دهنده انسداد و علت آنرا جویا شوید.