آیا جواب تجدید نظر نیامده حکم جلب برای دیه صادر می‌کنند؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۸۴ #26629258

سلام.
با عرض خدا قوت.
بنده برای کشمکش خانوادگی به ۱۳میلیون دیه محکوم شدم.و به علت بیکاری درخواست اعسار دادم. و دونفر برای شاهد معرفی کردم.ولی روز دادگاه اشتباهن به یک شعبه دیگر رفته بودم و دفتر دار آن شعبه به من نگفت که شما در این شعبه دادگاه رسیدگی ندارید یه ۲۰ دقیقه ای که گزشته بود دوباره به دفتر دار مراجع کردم تازه آن وقت به دفتر خودش نگاه کرد و گفت که شما در این دادگاه وقت رسیدگی ندارید.من سریع آمدم به دژبانی دادگاه گوشی خودم را تحویل گرفتم و وارد ثنا خودم شدم دیدم که شعبه را اشتباه رفتم و دوباره سریع به همان شعبه که وقت داشتم آمدم و شاهدین خود را هم آورده بودم ولی هر چقدر اسرار کردم قاضی نپزیرفت و رای صادر کرد که اعسار من به خاطر نبود ادله کافی رد شده.و من دوباره اعتراض کردم و اعتراض من به تجدید نظر رفت و قرار شد که رسیدگی کنند.ولی از اجرای احکام به من تلفن شد که چرا نمایید دیه خود را پرداخت کنید من رفتم ببینم که چقدر هست که باید پرداخت کنم چون قبل از اعسار که رفته بودم گفتند ۲میلیون باید به حساب دادگاه بریزید که من همان موقع قبل از عید آن مبلغ را به حساب دادگاه ریختم و گفتند باید ۱۲میلیون و خورده ای هم دیه باید بپردازید من تازه توانسته بودم آن مبلغ را ردیف کنم که ایندفعه که از اجرای احکام زنگ زدند رفتم گفتند که باید ۲۲میلیون کارت بکشید که من نداشتم و الان هنوز جواب تجدید نظر نیامده طرف مقابل حکم جلب گرفته و آمده بود درب خانه برای جلب کردن من در صورتی که من در دادگاه ضامن هم دارم که فیش حقوقی خودش را ضمانت گزاشته آیا دادگاه با این توصیفات حکم جلب صادر می‌کنند.که مرا جلب کنند.بعد چرا از شب عید تا به الان ۱۲میلیون و خورده ای شده ۲۲میلیون.من تو این ۳ماه با هزار گرفتاری توانسته ام این ۱۲میلیون را جور کنم ممنوم میشوم که راهنمایی کنید که من چه باید بکنم به خاطر این کرونا ساختگی خانواده خودم را متلاشی کردم هر کسی برای خودش یه ساز میزنه همش هم به خاطر این بیکاری هست که به بهانه کرونا به وجود آمده که هر وقت بخواهند گسترش میدهند هر وقت هم بخواهند جمعش میکنند فقط این وسط قشر کارگر و حقوق بگیر داره تمام بار این مملکت را به دوش میکشه.

مشاوره حقوقی دیه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بایستی رای واجراییه صادرشده علیه شما بررسی گردد تا بتوان به صورت قطعی اظهار نظر نمود اما به صورت کلی دیه به نرخ روز بایستی پرداخت گردد و درصورا عدم پرداخت خسارت تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت.

تا زمانیکه رسیدگی ادامه دارد حکم جلب صادر نمی شود

درود بر شما. حکم جلب بعد از قطعی شدن حکم ودر مرحله اجرا صادر می‌شود همچنین زمان پرداخت زمان محاسبه‌ی دیه می‌باشد

بادرودوسلام دیه به نرخ روزحساب و پرداخت می گردد.

دیه به نرخ روز می باشد ،وحکم جلب پس از قطعیت حکم صادر می شود

باسلام
دیه به نرخ روز محاسبه خواهد شد و خسارت تاخیر تادیه نیز به آن تعلق میگیرد .

با احترام دیه به نرخ روز محاسبه می گردد و حکم جلب پس از قطعی شدن رای صادر می گردد