میتواند بدون اجازه ی من و بدونه داشتن صیغه نامه برای باطل کردن صیغه اقدام کند و یا امضایی بکند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۱۵ #26608921

سلام خسته نباشین من حدود ۳ ساله پیش با مردی با مهریه معلوم صیغه ی ۶۰ساله کرده ام که ثبت قانونی دارد آیا اون آقا میتواند بدون اجازه ی من و بدونه داشتنه صیغه نامه برای باطل کردن صیغه اقدام کند و یا امضایی بکند؟؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله. صیغه موقت توسط زوج به گونه بذل مدت که همان بخشیدن مدت باقی مانده است امکان پذیر است.

سلام . میتواند بذل مدت کند .و مهریه به شما تعلق خواهد گرفت و اگر باردار شید ملزم ب ثبت نکاح داعم میشود

برای بذل مدت نیازی به موافقت زوجه نیست.

پاسخ مثبت است ایشان می‌توانند بذل مدت نمایند، به صورتی که مابقی مدت را ببخشند و به زوجیت خاتمه دهند

باسلام
حق طلاق با زوج است و با بذل مابقی مدت میتواند اقدام به طلاق نماید
شما نیز میتوانید مطالبه مهریه نمایید

بله میتوانند بذل مدت کنند

سلام بله با بذل مدت ولی مهریه شما رو باید پرداخت کنه