با گذشت سالها باز هم می شود شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۱,۰۳۶ #26598045

سلام یه پرونده حادثه تصادف پدرم داره که مربوط به سال ۹۲ است که پدرم در حالیکه در بیمارستان مورفین مصرف میکرده ازش سوال پرسیدن که چه شخصی باهات تصادف کرد پدرم گفته مقصر خودش بوده اون زمان کارشناس پدرم مقصر کرده و از اونجایکه بیمه ماشین هم ورشکسته شده بود ما ادامه ندادیم و پرونده محکوم باقی ماند حالا دوباره میخوایم شکایت کنیم آیا ممکن است پرونده دوباره به جریان بیافتد و نظر کارشناس چی میشه؟ و اینکه پدرم نقص عضو شده در صورت مقصر بودن هم میتونه از بیمه دیه بگیره لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و‌درود . با این اوصاف طرح شکایت به جایی نخواهد رسید .

با درود اگر مستندات و کروکی باشد امکان پیگیری وجود دارد.

با سلام
با توجه به اینکه انتهای فرمایشات شما کامل نیست ولی به نظرم شکایت بی فایده است.
پیروز باشید

سلام
جمعا با توجه به شرایط و اوضاع گفته شده، نتیجه گیری در این زمینه، دور از ذهن به نظر می رسد.

بادرودوسلام احتمال اینکه طرح شکایت شما نتیجه دهد ضعیف می باشد.

درود:باتوجه به اقرار پدرتان همچنین نظریه کارشناس مربوطه ،گذشت مدت زمان طولانی به نظر میرسد اقدام شمادر مورد شکایت بی نتیجه است.

سلام در صورت مختومه نشدن پرونده ب نظر کارشناس اعتراض نمایید تا ب هیت سه نفر ارجاع شود