آیا پیگیری فرار از تصادف صورت گرفته؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۹۶ #26276349

چند روز پیش یه موتوری به ماشین ما برخورد کرد و زمین خورد و منم از ترسم نه ایستادم ببینم چی شد و دیشب یه نفر به من زنگ زد گفت شما وسیله ای به این شماره پلاک دارید و منم دروغی گفتم نه میخواستم ببینم چی کار باید کنم یعنی طرف پلاک را برداشته پیگیری کرده لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به دادسرای مراجعه و پلاک ماشین به نام هر کسی که می باشد اسم ایشان را گفته تا در سیستم مشخص کرد که شکوائیه علیه ایشان تنظیم گردیده است یا خیر

حتما خود را معرفی کنید و هراسی نداشته باشید چون بالاخره از طریق پلاک شناسایی و قابل پیگرد قانونی خواهید شد پس چه بهتر خود اقدام کنید تا در صورت مجرمیت تخفیفات لازمه بعمل آید

درود بر شما
جهت پیشگیری از عواقب ترک صحنه تصادف در اولین فرصت به کلانتری مراجعه و خودتون رو معرفی کنید . حداقل متوجه میشید که مصدوم در چه حالی هست و از اخاذی بی مورد جلوگیری میکنید .
چون شماره پلاک شما رو دارن و میتونن خودرو شما رو توقیف و شما رو بعنوان راننده متواری از صحنه جرم تحت تعقیب قرار بدن .