آیا به زن پس از فوت همسرش با وجود فرزند، از زمین شهری و کشاورزی، ارث میرسد؟

پرسیده شده
۳۶ پاسخ ۵۲۷ #26228332

با سلام خدمت اساتید محترم
پدر اینجانب فوت نموده و دارای ۳ برادر و ۲ خواهر هستیم، حال برای تقسیم ارث می‌خواهیم اقدام کنیم، یکی از برادرانم می‌گوید طبق قانون هیچ ارثی از زمین شهری و کشاورزی به مادرمان نمی‌رسد.فقط از بنای ساخته شده در یکی از زمین‌ها به او ارث می‌رسد.خواستم ببینم حرف او درست است؟ اگه ممکنه همراه با ماده واحده مربوطه توضیح بدین ممنون میشم.
باتشکر از عزیزان

مشاوره حقوقی ارث
۳۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر .همسر متوفی یک هشتم از عین اموال منقول و قیمت اموال غیرمنقول (اعم از عرصه واعیان )ارث میبرد

سلام
همسر متوفی بک هشتم ارث میبرد از منافع غیر منقول
و از منقول باز هم یک هشتم ارث میبرد

با سلام ، یک هشتم از قیمت زمین ارث می برد .

سلام
یک هشتم از قیمت زمین به همسر میرسد . فرمایشات برادر شما مطابق قانون منسوخ سابق است .

با سلام
پس از درخواست صدور گواهی حصروراثت و صدور، میزان سهم الارث هریک از وراث حین فوت به صورت صریح قید میگردد و با عنایت بهتصریح " یک هشتم(سدس) از اموال منقول و یک هشتم (سدس ) قیمت اموال غیر منقول سهم الارث همسر متوفی می باشد .بصراحت مشخص میشود که وی از کلیه اموال متوفی ارث خواهد برد.از مواد ۹۰۶ الی ۹۲۸ قانون مدنی به تمامی موارد اشاره داشته است

زن یک هشتم.ارث می برد البته از ملک نه از قیمت آن

درود
خیر از قیمت اموال غیر منقول نیز ارث میبرد و میتوانید به جای قیمت توافق بر پرداخت عین نمایید .