آیا میشود شعبه بدون برگزاری جلسه با وجود مدارک کافی رای را صادر کند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۲۵ #26228204

با سلام واحترام وتشکر فراوان خدمت تمام وکلا وکارشناسان و اساتید محترم وزحمت کش بنیاد وکلا ،سروران گرامی سوالی داشتم ممنون میشوم مرا راهنمایی نمایید، چند سال پیش ملکی با یک صلح نامه دستی بنام من صلح شدکه تمام ماترک مصالح کننده میباشد پس از یکسال مصالح کنند فوت نمودند ،وورثه صلح نامه را قبول نکردند، ضمنن من خودم یکی از ورثه هستم ، وهمه وراث دیگر ،به دادگاه درخواست تقسیم ترکه دادند، ودر اثنای برگزاری دادگاه تقسیم ترکه ،من صلح نامه دستی را به دادگاه ارائه دادم ودادگاه ازمن شاهدو گواه خواست ومن آنها را بدادگاه بردم وارائه دادم ضمنن همه ورثه دیگر قبول کردند که اثر انگشت زیر صلح نامه دستی مربوط به مصالح کننده بوده، واعلام داشتن که مصالح کننده در شرایط سلامتی روحی وروانی در زمان اخذ اثر انگشت نبوده، که دادگاه تقاضای ارائه مدارک از سوی وراث دیگر مبنی بر وجود بیماری مصالح کننده در زمان اخذ اثر انگشت شد، و ورثه دیگربخاطر نداشتن مدرکی که بتوانند آنرا به دادگاه ارائه دهند، دادگاه بخاطر نبود ادله از طرف وراث دیگر مبنی بر بیماری مصالح کننده، سلامتی مصالح کننده رادر زمان اخذ اثر انگشت تاییدو قبول کرد ،ودر نهایت دادگاه رای به سلامتی مصالح کننده و صحت واصالت صلح نامه داد ونوشته دیگر ماترکی نمانده که بحث تقسیم آن مطرح گردد ،و بنده چون با این رای نتوانستم سند رسمی بگیرم دوباره دادخواست تنفیذ صلح نامه والزام به تنظیم سند رسمی ملکی واجاره ای بطرفیت همه وراث به دادگاه دادم که دادخواستم به همین شعبه صادر کننده رای تقسیم ترکه رفته و اکنون با گذشت ۲۵ روز از تاریخ ثبت دادخواستم توسط شعبه فوق هنوز زمانی برای برگزاری دادگاه تعیین نشده آیا شعبه فوق میتواند با وجود مدارک کافی و کامل قبلی وجدید رای صادر مبنی بر تنفیذ صلح نامه بدهد با تشکر فراوان از تمام شما عزیزان وسروران گرامی که جواب مرا میدهیدبا تشکر فراوان.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید تشکیل جلسه شود.

سلام حتما باید ابلاغ صورت گرفته باشد و جلسه تشکیل شود.

حتما باید جلسه رسیدگی تشکیل شود

سلام تشکیل جلسه در دادگاه بدوی الزامیست

خیر جلسه تشکیل خواهد شد

باسلام
جلسه رسیدگی باید تشکیل شود.

تشکیل جلسه الزامی هست