فسخ قولنامه خودرو توسط فروشنده به علت بالا رفتن قیمت امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵,۱۰۱ #26123956

با سلام خودرویی را یکماه پیش قولنامه کردم به عنوان خریدار که برگ سبز یا شناسنامه خودرو آماده نبوده و حالا که آماده شده به علت بالا رفتن قیمت ها فروشنده قصد فسخ معامله را دارد با توجه به اینکه ۹۰ درصد پول در زمان قولنامه پرداخت شده است و ماشین تحویل خریدار شده است فروشنده معامله را میتواند فسخ کند؟ البته داخل قولنامه ۳ تومان فسخ معامله درج شده بود.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تعیین خیار فسخ مدت دار امکان فسخ بیع برای دارنده حق فسخ وجود دارد.

خیر نمیتواند بیعنامه را فسخ نماید مگر اینکه شرایط فسخ در بیعنامه درج شده باشد و این اختیار را داشته باشد . بیعنامه تان بایستی مطالعه شود .

با سلام با مطالعه متن قرارداد میتوان راهنمایی لازم را انجام داد اما به نظر میرسد این حق فسخ پیش بینی شده در واقع حق فسخ نیست حقی است که طرفین در قرارداده شده که در واقع خسارت نقض عهد هست.

سلام
به نظر امکان فسخ معامله را ندارند مگر انکه چنین حقی برایشان در قرارداد تعیین شده باشد که احراز ان نیازمند مطالعه و بررسی قرارداد است

اصل برلزوم قرارداداست اگر درقراردادقید شده درصورت فسخ معامله توسط هریک ازطرفین مبلغ ۳ میلیون تومان‌به طرف مقابل پرداخت نماید . قابل فسخ است

با سلام اصل بر لزوم و عیر قابل فسخ بودن عقد بیع است در مواردی که زیان فاحش باشد و یا در مواردی که اسقاط خیارات انجام نشده و یا شرط خیار فسخ در معامله پیش بینی شده باشد به شرط تعیین مدت برای فسخ، امکان فسخ بیع وجود خواهد داشت