با شهادت اشخاصی که از انها گوسفند خریده ام، ، نتیجه شکایت بنده از ایشون تحت عنوان خیانت در امانت چی میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۳ #25941244

با سلام خدمت شما سرور گرامی .
بنده حدود یکسال پیش با یک نفر قرارداد شراکت نگهداری گوسفند منعقد کردم اما اشتباه بنده آنجا بود که شاهدی پای قراردادم را امضا نکرده ان حالا وقت قرارداد یک ماه مانده تموم بشه طرف مقابل از پس دادن گوسفندان که بصورت شفاهی و عرفی نزد ایشان امانت بودن تا از آنها مراقبت کرده و نگهداری کند . طفره میرود و تحویل نمیدهد با ریش سفیدان رفته ایم سراغش، چون شاهد ی ندارم که تحویل دادن گوسفندان به وی را شهادت دهند او میگوید که گوسفندان را تو به من بصورت مدت دار فروخته ای نه اینکه امانت داده ای کلا زیرش میزنه که من نتونم خیانت در امانت را اثبات کنم . افرادی که ازشون دام و گوسفند خریده ام میگن ما شهادت میدیم که شما دوتایی از ما گوسفند خریدین و پولشون را تو دادی ولی میخاستم بپرسم که نتیجه شکایت بنده از ایشون تحت عنوان خیانت درامانت چی میشه ؟؟ خیلی ممنون میشم ازتون راهنمایی ام فرمایین

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اثبات امر نیازمند ارائه دلیل مبنی بر سپرده شدن مال است و در این راستا شما میتوانید به تحت تصرف داستن گوسفندان اشاره کنید و اگر طرف دعوا مدعی بیع است باید ادعای خویش و پرداخت ثمن را نیز اثبات کند