میتوانم از ماترک حقم را برداشت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۲ #25924229

سلام
یک باب مغازه جنب مغازه پدرم با قباله عادی دست نویس از عمویم خریدم یک روز که من در سفر بودم پدرم مغازه مرا با مغازه خودش فروخته بود شخصی که خریده بود با شهرداری توافق کرده و جای دیگر زمین گرفته بود شهرداری هم خراب کرده فضای سبز شده وقتی از پدرم پول مغازه را مطالبه کردم هر بار با وعده و عیدها به بعد موکول میکرد تا اینکه فوت کرد الان وراث میخواهند ماترک را تقسیم کنند میتوانم از ماترک حقم را برداشت کنم؟ چگونه وچه اقداماتی باید انجام دهم؟ لطفا راهنمائی فرمایید با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
قبل حصر وراثت مدارک خود دال بر مالکیت بر زمین را تقدیم و مطالبه نمایید

سلام
اگر شما دلایلی داشته باشید که مغازه متعلق به شما بوده و پدرتان فروخته است با توجه به این که معامله پدر را تایید نموده اید وجه آن را از پدرتان طلبکار هستید و چنانچه این امر را بتوانید اثبات کنید می توانید طلب خود را از آنچه از پدرتان به ارث به جای مانده است وصول کنید و چنانچه ورثه این امر را قبول ندارند باید علیه ایشان به عنوان قائم مقام پدرتان دعوی مطالبه وجه اقامه کنید تا دادگاه رسیدگی و چنانچه بدهکاری پدر شما را محرز دانستند و ورثه را به پرداخت دین و طلب شما محکوم می نماید تا از اموال پدرتان آن را به شما بپردازند

امکان برداشت خودسرانه از ماترک وجود ندارد . باید باستناد مدارک موجود درخواست خود را به طرفیت ورثه مطرح کرده و تقاضای احقاق حق نمایید . البته در مورد موضوع درخواست باید مدارک و توضیحات شما بررسی شود که در صورت تمایل میتوانید از طریق ارزیابی حقوقی یا مشاوره تلفنی اقدام کنید .

با سلام و عرض احترام در هنگام تقسیم ترکه دیون و مطالبات متوفی باید پرداخت شود و سپس تقسیم انجام شود شما با ارائه مدارک باید اثبات نمایید که پول مغازه را از پدر مرحومان طلبکارید اگر دیگر ورثه خودداری کردند میتوانید در دادگاه طرح دعوای تقسیم ترکه نمایید و مستندات طلب خود را به دادگاه ارائه دخید