ادعای دزدی بودن جنس را دارد؛ اگر شکایتی کند؛ مشکلی برای من ایجاد میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۰۷ #25908640

من دو عدد هارد کامپیوتر از دیوار خریدم و بعد ۱۵ روز یکی زنگ زده میگه اون دوتا هاردی که خریدی دزدی بردار بیار پولش پست بدم بهش گفتم مدرکی دال بر دزدی بودن بهم بده چیزی نگفت فکر کنم چون قیمتش بعد مدتی گرون شده زنگ زده و چنین ادعایی میکنه از طرفی هارد ها دست دوم بوده و همون موقع فروختم من که از ایشون گرفتم الان این وسط اگه بره شکایتی کنه مشکلی برا من ایجاد میشه من باید چکار کنم الان؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.
شما در سایه اصل برائت هستید

سلام.اگر شما اطلاعی نداشته اید مسوولیت کیفری متوجه شما نیست مگر اینکه قرائن وشواهدی در بین باشد

با سلام
اولا طبق اصل برائت چون از موضوع خبر نداشته اید بر فرض ثبوت دعوا نیز مجرم نیستید
ضمنا چون خود وی فروخته و آگهی کرده مشتکی عنه نیز می باشد

سلام
اگر فروشنده مدعیست مالی که فروخته مسروقه بوده اول برای خودشان مشکل ایجاد می شود بنابراین فعلا شما نگران نباشید اصل بر این است که مسروقه نیست و مسروقه بودن دلیل میخواهد

سلام
مدارک شما چی است
اگر اثبات شود با مدرک و قانونی خرید کردید خیر
نمی تواند شکایت کند