بدلیل عدم پرداخت شارژ ساختمان چه باید کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۲۹ #25837525

یک واحد آپارتمانی در ساختمان ما هست که مالک آن به طور متوسط حدود دو سه ماه از سال را به صورت مقطعی در آن زندگی می کند. به بهانۀ حضور نداشتن، پول شارژ را پرداخت نمی کند. سهم خود را بابت نظافت عمومی مشاعات پرداخت نمی کند و برای خالی نبودن عریضه، جلوی واحد خودش را با جارو و آفتابه تمیز می کند. آیا قانونا چنین حقی دارد؟ برای مجبور کردنش البته بدون درگیری و دعوا از طریق قانونی چکار باید بکنیم؟ سپاس

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرد باید شارژ ساختمان را پرداخت کند الزام وی از طریق اجرای ثبت میسر است یا داداخواست بدین شورای حل اختلاف

سلام،ماده ۱۰ مکرر قانون تملک آپارتمانها مصوب ۱۳۵۱ و تبصره‌های آن به
شرح زیر اصلاح و یک تبصره به عنوان تبصره ۳ به آن افزوده‌می‌گردد:
‌ماده ۱ مکرر - در صورت امتناع مالک یا استفاده‌کننده از پرداخت سهم خود از
هزینه‌های مشترک از طرف مدیر یا هیات مدیران وسیله اظهارنامه با ذکر‌مبلغ بدهی و
صورت ریز آن مطالبه می‌شود.
‌هر گاه مالک یا استفاده‌کننده ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه سهم بدهی خود
را نپردازد مدیر یا هیات مدیران می‌توانند به تشخیص خود و با توجه‌به امکانات از
دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ - تهویه مطبوع - آب گرم - برق - گاز و غیره به او
خودداری کنند و در صورتی که مالک و یا‌استفاده‌کننده همچنان اقدام به تصفیه حساب
ننماید اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیات مدیران برای وصول وجه
مزبور بر طبق‌اظهارنامه ابلاغ شده اجراییه صادر خواهد کرد. عملیات اجرایی وفق
مقررات اجرای اسناد رسمی صورت خواهد گرفت و در هر حال مدیر یا‌هیات‌مدیران موظف
می‌باشند که به محض وصول وجوه مورد مطالبه یا ارائه دستور موقت دادگاه نسبت به
برقراری مجدد خدمات مشترک فورا اقدام‌نمایند.

درود.طبق ماده ۱۰ مکرر قانون تملک آپارتمان ها،از طرف مالک یا استفاده کننده از پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک، باید از طرف مدیر یا هیئت مدیران به وسیله اظهارنامه با ذکر مبلغ بدهی و صورت ریز آن مطالبه شود. اگر ظرف ده روز پجرجچوعرداخت نشد، مدیر یا هیئت مدیران میتوانند با توجه به موضوع مربوطه از امکانات مزبور خودداری کنند و اگر مالک بازهم تسویه نکرد،باید مدیر یا هیئت مدیره به اداره ثبت محل رجوع،و طبق اظهارنامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد شد.

مالک ساختمان در هر صورت چه از واحد خود استفاده کند چه نکند شارژ ساختمان باید پرداخت کند الزام وی از طریق اجرای ثبت یا دادخواست به شورای حل اختلاف میسر است

شارژ ساختمان توسط تمام ساکنین می بایست پرداخت شود. اظهارنامه ای برای ایشان ارسال نماییز

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی طی اظهارنامه ای شارژ معوقه را مطالبه بفرمائید

تادیه مبلغ شارژساختمان ازوظایف ساکنین میباشد بنابراین عدم حضور ایشان دلیل بر عدم پرداخت نیست وباید پرداخت کند.اول به موجب اظهارنامه مطالبه شود ودرصورت عدم تاثیر دادخواست بدهید.