چه مدارکی جهت اثبات اینکه خودرو توقیفی تنها وسیله امرار معاش میباشد، مورد نیاز است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۶۱ #25456519

با سلام
بنده یه خودرو پراید داشتم که طی قولنامه ای بتاریخ ۹۸/۶ که خودمان تنظیم کردیم به خریدار فروختم و فعلا بدلیل عدم مراجعه خریدار سند به نامش نکردم و به نام خودمه. بعدش رفتم یه پژو مدل ۸۴ اقساطی خریدم و چون بنگاهی آشنا بود سند قطعی رو نزد ولی پلاک و برگ سبز بنام خودم کردم . اخیرا خانمم رفته اواخر بهمن ۹۸ مهرش گذاشته اجرا و از طریق ثبت توقیف هر دو خودرو گرفته که البته به دلیل اینکه به آدرس خریدار پراید دسترسی نداره نتونسته فعلا اون بخوابونه ولی پژو رو اومدن توقیف کردن و بردن پارکینگ . حال با توجه به اینکه بنده مدت ۲ ساله که تو آژانس تاکسی تلفنی کار میکنم و تنها منبع درآمدم همین پژو هست، چه مدارکی لازمه که ثابت کنه خودرو توقیفی تنها وسیله امرار معاش بنده هست و باید به کجا این مدارک بدم؟ ضمنا ابلاغیه برای توقیف خودروها رفته به آدرس قبلی که موقع ازدواج با خانمم ( ۷۹/۰۷/۱۱ ) تو دفترخانه دادم. البته ۹۹/۰۱/۲۰ با مراجعه به اجرای ثبت اسناد ابلاغیه رو گرفتم .

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با تهیه استشهادیه و شهود در دادگاه ادعا نمایید خودرو از مستثنیات دین میباشد و تقاضای اعسار و تعدیل نیز در خصوص مهریه تقدیم نمایید

اعتراض را به اداره ثبت محل توقیف ببرید (گواهی مورد تایید آژانس و استشهادیه محلی هم پیوست گردد)