مجازات های تبعی چه زمانی برای این جرم تمام می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۴ #25342505

با سلام عرض ادب خدمت کارشناسان محترم
اخوی بنده بخاطر تعدد جرم در جعل و استفاده از سند مجعول و استفاده از البسه نظامی به دو تا جریمه ۱۲۰۰ میلیون و دو سال حبس محکوم شدند. و اعتراض به رای کردند و دادگاه تجدید نظر با توجه به حسن سابقه و عدم سابقه کیفری و تحصیلات عالیه ایشان و اوضاع فردی خانوادگی وی یک سال از حبسش رو تعلیق ساده و یک سال را باید بروند
سئوال بنده این هست که برای ایشان سو سابقه محسوب می شود این یکسال یا خیر؟ و اگر محسوب می شود تا چه زمانی طبق ماده ۲۵ و۲۶ قانون مجازات مجازات تبعی ایشان تمام می شود و آیا سوء سابقه ایشان پاک می شود؟ و اینکه تا چه زمانی می توانند چند مدت حبس را تحمل کرده و تقاضای تعلیق و یا آزادی مشروط بکنند. و ملاک تقاضای این دو مورد چه می باشد و آیا جریمه های بدوی حذف شدند یا خیر؟

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله سوءپیشینه کیفری محسوب می شود ومرورزمان در جرائم تعزیری درجه ۷ و ۸ با انقضای مدت ۵ سال

سلام
بله زمانی حکم قطعی صادر شود سو سابقه اعمال می شود حتی یک روز در زندان
رفع سو سابقه ایسان چون ۲ سال حبس مجازات تبعی ۲ سال است پس از گذشت ۲ سال تمام می شود