با داشتن وکالت بلاعزل از فرد متوفی آیا اذن فرد متوفی اثبات خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۳ #25092485

با داشتن وکالت بلاعزل از فرد متوفی آیا اذن فرد متوفی اثبات میشود چون اذن بعد از فوت از بین نمیرود اما وکالت از بین میرود و ورثه موظف باشند که نسبت به اذن عمل کنند و نیازی به اذن ورثه نباشد

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت با فوت یکی از طرفین منفسخ‌ می‌شود واگر حقی باقی مانده باشد باید بطرفیت ورثه متوفی اقامه شود.

سلام وکالت با فوت باطل می شود

وکالت با فوت باطل است و چنین شرطی صحیح نیست

سلام اگر شخص فوت کند وکالت از بین میرود مگر قید شود ک بعداز آن ب شخصی دیگر یا کلا وکالت کلا از بین نرود

سلام
با مرگ یکی از طرفین وکالت بلاعزل هم از بین می رود و موجب انحلال عقد وکالت می شود .
در صورتی که شرط بقای وکالت بعد از فوت موکل در عقد وکالت گذاشته شود و بیان شود که وکالت بعد از فوت نیز باقی بماند ، این شرط امکان پذیر نمی باشد . وکالت بلاعزل حتی با وجود این شرط هم از بین می رود