چگونه از کارفرما حق و حقوق خود را مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۴ #25088253

با سلام و خسته نباشید
بنده به عنوان کارگر ساده به مدت ۶ ماه است که در یک باشگاه بدنسازی کار میکنم با ساعت کاری ۷ صبح تا ۱۲ شب با حقوق یک میلیون تومان قرارداد هم نداریم، یعنی داریم که فقط مدت قرارداد هست که اونم تو دفتر نوشتیم دست خودش و فقط با امضای من مدارکم هم دست کارفرما گیر میباشد دائما هم تهدید میکند که آخرش با دست خالی منو میفرسته برم دهاتمون دوبار هم درگیری داشتیم که منو سه چهار تا مشت سطحی زده و یک کشیده در صورتم جدیدا هم به صورت زوری دو برگه در اندازه های A۵ مجبورم کرده که سفید امضا کنم و انگشت بزنم.
توروخدا راهنمایی ام کنید چجوری خلاص بشم؟
و دستمزد و حقمو بگیرم؟
خدا خیرتان بدهد
من شهرستانی هستم آقا ۲۳ ساله .

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای گرفتن حق و حقوق قانونی خودباید ازطریق اداره کار اقدام کنید

با سلام می توانید به اداره کار شکایت کنید چرا که باید شما رو بیمه می کردند

سلام
به اداره کار و امور اجتماعی محل کار خود مراجعه کنید
بخش اطلاعات در اداره کار شما را در صورت نیاز به راهنمایی کمک خواهد کرد، همچنین در کارگزاری‌های بیمه تامین اجتماعی بخش مشاوره برای ارباب رجوعان تعیین شده است.
اصلا نگران نباشید همیشه حق به حق دار می‌رسد. کمی‌ باید صبور باشید اما مسلما کارفرما نمی‌تواند حق شما را ضایع کند قانون از شما حمایت می‌کند.

سلام جناب راد
بله اینکه از شما سند سفید امضا اخذنموده جرم کیفری است و کار شما مشمول قانون کار می باشد و می بایست شما را بیمه کند و تمامی حق و حقوق شما را پرداخت نماید می توانید به اداره کار شکایت نماید

سلام
بهتر بود از امضا اوراق خودداری مایی و اکنون نیز با توجه به نبود قرارداد می تانید از طریق شاهد اقدام به اقامه دعوا و مطالبه حقوق نمایید و اما با توجه به وجود اوراق سفید امضا در ید ایشان به نظر بهتر است با مصالحه و اخذ صورتجلسه مبنی بر ترک کار و پاره شدن سفید امضاها ترک کار کنید