برای ادای توضیحات راحع به سرقت گوشی باید نزد دادستان بروم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۵ #25082514

سلام
دیروز برای من یه احضاریه از کلانتری اومده بود مبنی بر ارائه توضیحات جهت شکایت علیه شما نتیجه عدم حضور جلب است به کلانتری مراجعه کردم گفتن در رابطه با سرقت گوشی هست سیمکارت شما در گوشی سرقتی بوده. پیگیر شدم دیدم سیمکارت ایرانسل که دست دختر خواهرم بوده به اسم من بوده و ایشون جند ماه پیش گوشی سامسونگی خریداری می کنن از فروشگاهی واقع در اصفهان. گوشی هم کارتن داره هم فاکتور دختر خواهرم ابتدا سیم کارت دوستش را میذاره (چون سیم کارت خودش دنبالش نبوده ) بعد هم سیم کارت خودش را الان هم برای من که سیم کارت به اسمم بوده و هم برای دوستش شکایت شده رفتم داد سرا گفتن چیزی برای ما نیومده احتمالا کلانتری پرونده را نفرستاده بوده
تو را خدا راهنماییم کنید.
ممنون.
مبلغ گوشی هم شش میلیون و نهصد و پنجاه هزار تومان

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شنا بگویید که سیم کارت دست دختر خواهرتون بوده . که مقام قضایی ایشان را احضار میکند جهت اخذ توضیح

با سلام
کافیست ثابت کنید سیم کارت در زمانی که بر روی گوشی مسروقه بوده در تصرف دیگری بوده است

با سلام و احترام
چند نکته قابل ذکر است
۱)با بهمراه داشتن اسناد خرید گوشی، من جمله کارتن،فاکتور خرید میتوانید سوء ظن ایجاد شده از باب سرقت گوشی را از خود رفع و بار کیفری را بعهده ی فروشنده بگذارید.
۲)با اثبات اینکه اگر چه خط بنام شما بوده اما آن را مدتها پیش به خواهر زاده محترمتان داده بودید.
۳)مضافا اینکه شما میتوانید به کلانتری مراجعه و بگویید اگر موضوع سرقت مطرح است لطفا ارجاع به دادسرا شود تا در دادسرا و دادگاه مراحل دفاعیه صورت پذیرد.
صرف اعلام سرقت گوشی و عدم اثبات و احراز واقع نمیتواند منجر به سارق شناختن حامل گوشی باشد.

سلام
چنانچه بتوانید ثابت کنید سیم کارت شما در زمانی که بر روی گوشی مسروقه قرار داده شده در تصرف شما نبوده از شما رفع اتهام می شود.