مجازات توهین و افترا در قانون جدید چیست؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۱,۴۹۱ #25056885

تلفنی خانمی به من فحش دادند و گفتند تو موقع ازدواج بکارت نداشتی بیا خودتو خاهرات -------------- و فحش دادند

مشاوره حقوقی افترا
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات توهین جزای نقدی است اما عبارات به کاربرده شده به نظر قذف است.

با سلام
مجازات توهین جزای نقدی خواهد بود

توهین مجازاتش جزای نقدر در حق دولت است

باسلام
اگر میتوانید اثبات نمایید توهین یا افترا را شکایت نمایید

درود بر شما ، مستحضر باشید که مجازات افترا حبس و مجازات توهین جزای نقدی خواهد بود، البته به زعم بنده چنین عبارتی مصداقی از قذف بوده و افترا نیست.

با سلام ، مجازات جزای نقدی می باشد ، موفق باشید.

به هر حال شکایتتان را مطرح کنید به محض شکایت تحقیقات شروع می شود ممکن است خود مشتکی عنه اقرار کند.
می توانید در برابر دادیار پرونده عبارات دیگری را نسبت دهید که او به شما گفته، او برای دفاع از خودش ممکن است بگوید این را نگفتم،گفتم."......" و این جا اقرار کرده. به مکالمه تلفنی هم میشود استناد کرد اگر دادیار دستور بدهد بررسی و استعلام می شود و اگر فحشی که به کار برده شده دادن نسبت(پوزش می طلبم) زنا به شما یا همسر و خانواده یتان بوده باشد یا فحش های ناموسی ای که به این معنی باشد که کسی حلال زاده نیست و فحش ها یی از این قبیل قذف بوده و برای وی حد قذف(شلاق حدی) ثابت می شود.
اگر افترا و توهین باشد منجر به شلاق یا جزا نقدی محکوم می شود