پیگیری پرونده بسته شده در رابطه با دیه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۷۸۹ #25007979

سلام
بنده دیه مربوط به تصادف خویش را دریافت و پرونده بسته شده ولی بعد از چند سال دچار مشکلات جدیدی شده ام، که متاثر از همان تصادف است.
آیا این مسئله قابل پیگیری است؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله اعاده دادرسی کرده و موفق میشود

می توانید با مراجعه به پزشک قانونی و دریافت گواهی مشکلات جدید که دراثر حادثه قبلی حادث شده است درخواست دیه کنید .

با سلام در صورت اثبات این قضیه و سرایت صدمه و جراحت امکان پذیره

اگر بتوانید ارتباط بین تصادف و مشکلات بوجود آمده جدید را ثابت کنید و پزشکی قانونی آن را تایید کند امکان پذیر است
اما ب دلیل اینکه چن سال گذشته، اثباتش کار دشواری میباشد

سلام
هرچند با سپری شدن مدت زمان کار دشواری است ولی در صورت تایید مراجع مربوطه از جمله پزشکی قانونی، غیر ممکن نیست

اگر بتوانید با مراجعه ه پزشکی قانونی و اخذ نظریه ایشان در این خصوص اثبات ادعا نمایید بله ممکن است .

هرچند بسیار سخت است اما اگر بتوانید از طریق پزشکی قانونی اثبات کنید ناراحتی های اکنون شما معلول تصادف واقعه بوده است ممکن است بتوانید مجدد خساراتی را مطالبه کنید