با توجه به حق حبس همسرم و اینکه در دوران عقد شکایت ترک انفاق کردند؛ این به چه معناست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۲ #24955172

سلام و درود فراوان‌.
آیا از روز درخواست ترک انفاق همسرم واریزی داشته باشم موثر است؟ از روز درخواست ترک انفاق به قبل، نفقه معوقه چگونه است آیا جنبه کیفری دارد و حبس؟در صورت پرداخت نفقه معوقه که توسط قاضی مشخص شود مشکلی پیش می آید باز ؟ مانند حبس یا بخصوص بخصوص بخصوص کسب رضایت همسر ؟ با تشکر فراوان خواهشا در صورت مقدور کمکم کنید واقعا دارم سکته میزنم همش از طرف همسرم به حبس تهدید میشوم.

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به محض ایجاد عقد زوجیت بین طرفین ، زوجه مستحق نفقه میشود
اگر شما واریز نفقه را از تاریخ درخواست زوجه پرداخت نمایید و نیز دارای سابقه کیفری نباشید دادگاه حبس شما را تا مدتی بصورت تعلیق در خواهد آورد و حبس نخواهید شد .

سلام اگر سابقه کیفری نداشته باشید و مجازات تعلیقی هم نداشته باشید برای بار اول ترک انفاق کیفری معمولا مجازات حبس تبدیل یا تعلیق می شود