چگونه و از چه راهی به ارث مادرم برسم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۳ #24854947

باسلام
بعد از فوت پدربزرگم یکی از دایی هایم مقداری زمین بعنوان ارث بدون تقسیم و گواهی حصر وراثت فروخته و الان همان دایی هم فوت کرده و مادر من هم فوت کرده و پسر دایی ام میگوید پدرم فروخته به من ربطی ندارد لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون البته( مابقی ارث که موجود هست در تقسیم مشکلی نداریم )

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود اگر بدون اذن وراث ملک فروخته شده باشد معامله باطل خواهد بود.

با سلام
معامله باطل است. اما مهمترین بحث اثبات و طرح دعوی درست و محکم و قانونی است تا به نتیجه برسید

با درود ان قسمت که دایی فروخته اگر بیش از سهم الارث خود باشد فضولی است و باطل است و ادعای فرزند او فاقد وجاهت قانونی است

درود
درصورتی که بدون رضایت حتی احد وراث معامله باطل است

فروش مال و ارثیه بدون اذن وراث از موجبات ابطال معامله خواهد بود

سلام
درصورتیکه بدون اجازه وراث ملک فروخته شده باشد معامله ابطال میگردد

باسلام
فروش سهم الارث بدون اجازه مصداق بارز جرم انتقال مال غیر است و باطل است
ولیکن از لحاظ مرور زمان و اطلاع از وقوع جرم و ضمانت اجرای عدم شکایت باید مورد بررسی قرار گیرد