چگونه می توانیم انحصار وراثت کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۷۶ #24734081

مدارک مورد نیاز انحصار وراثت چیست و اینکه وصیت نامه کی باید ارائه شود؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مدارک لازم برای گواهی انحصار وراثت:
۱- گواهی فوت
۲- شناسنامه متوفی
۳- کارت ملی متوفی
۴- شناسنامه وراث
۵- کارت ملی وراث
۶- استشهادیه (تنظیم شده در دفترخانه اسناد رسمی به اضافه گواهی امضا توسط سردفتر)
۷_عقدنامه همسر متوفی (درصورتیکه متوفی مرد باشد)
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست خودتان را مطرح نماییدلازم بذکر است گواهی مالیات بر ارث درصورتیکه فوت متوفی بعد از سال۹۵ باشد نیازی به اخذ گواهی مالیاتی نیست وبعد از اخذ گواهی انحصار وراثت میتوانید به دارایی مراجعه وگواهی مالیاتی را دریافت نمایید

اصل گواهی فوت
شناسنامه و کارت ملی متوفی
کپی مصدق شناسنامه وراث
استشهادیه محضری
دادخواست گواهی انحصار ورثه به شورای حل اختلاف.
برای حصر وراثت نیازی به ارایه وصیت نامه نیست

سلام
تقدیم دادخواست به شورای حل اختلاف از طریق دفاتر خدمات قضایی به ضمیمه فتوکپی برابر با اصل مدارک شناسایی وراث _ گواهی فوت _ استشهادیه ثبتی

گواهی فوت
گواهی امضای دو شاهد برای فوت
شناسنامه وراث
گواهی مالیات بر ارث
تسلیم دادخواست به شورای حل اختلاف.
ضمنا برای حصر وراثت نیازی به ارایه وصیت نامه نیست.

شناسنامه و گواهی فوت متوفی

استشهادیه محضری
اسامی کلیه وراث می بایست در فرم مخصوصی که توسط دادگستری در اختیار متقاضیان قرار می گیرد نوشته و توسط ۲ نفر از اشخاصی که وراث و متوفی را می شناسند در یکی از دفاتر اسناد رسمی امضاء شده و امضاء ایشان نیز توسط دفاتر اسناد رسمی گواهی شود.

متقاضی انحصار وراثت می بایست علاوه بر شناسنامه خود شناسنامه سایر وراث را نیز به همراه داشته و به دفتر خدمات‌قضایی ارائه نماید