آیا از همسرم به جرم افتراء میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۱ #24687460

سلام.وقت بخیر.
۱-ساعت ۲۲ شب بنده خانمم را سوار ماشین کردم.
۲-و داخل شهر دور می‌زدیم ،
۳-بنده با خانمم به مشاجره پرداختم،
۴-به دلیل اینکه همسرم نسبت به موبایل زیاده روی می‌کنه و تا صبح در فضای مجازی است و زندگی را مختل کرده چند مرتبه داخل ماشین بهش گفتن موبایلتو بده، او موبایلشو نداد بالاخره موبایل را به زور ازش گرفتم، گفتم دوست ندارم همسرم از این موبایلا داشته باشه،پدرت بی خود برات از این موبایلا گرفته
۵- جلوی خونه پدر همسرم به همسرم گفتم تا یک ربع دیگه بیا خانه پدر من (همسایه هستیم) تا فردا صبح بریم خانه خودمان.
۶-همسرم گفت به بابام بگو منم گفتم باشه
۷ - تو راهرو حیاط خانه پدر خانمم به پدر زنم گفتم آقای.... به دخترتون گفتم تا یک ربع دیگه بیاد تا فردا بریم خانه خودمان
۸- پدر زنم گفت ، برای چی موبایلشو گرفتی موبایلشو من براش خریدم.
۹- گفتم اشتباه کردی براش خریدی ، زندگیمونو مختل کرده ، دوست ندارم زنم موبایل داشته باشه، یک ربع دیگه اومد خونه ما موبایلشو بهتون تحویل میدم،
۱۰- بعد همسرم جیب مانتوش که پاره شده بود را به پدرش نشان داد ، گفت که من وقتی که میخواستم موبایل و ازش بگیرم جیبش پاره شده،( که البته من ندیدم که مانتوشو من پاره کردم)
۱۱- من گفتم بالاخره تا یک ربع دیگه بیاد خانه ما وگرنه قانونی اقدام میکنم.
۱۲- همسرم نیامد
۱۳- من ۲ روز بعد اظهارنامه تمکین تنظیم کردم، باز هم نیامد
۱۴- من موبایلشو دادم به مشاور حقوقی یک اداره و بهش گفتم به همسرم زنگ بزنه بیاد موبایلشو بگیره،
۱۵- همسرم با پدرش اومدن و موبایلشو گرفتن
۱۶- من بعدا از مشاور حقوقی خواستم یک نامه بنویسه و امضا کنه که موبایلو سالم از من گرفته و سالم تحویل داده و ایشان این کار را انجام دادند.
۱۷-چند روز بعد از کلانتری بهم زنگ زدن بیا کلانتری، همسرت ازت شکایت کرده به جرم سرقت موبایل،ضرب و جرح، فحاشی. شاهداش پدر و مادر و خواهرش هستند. با اینکه هیچکدام من انجام ندادم و آنها(خانواده همسرم) داخل ماشین نبودن ، و فقط پدرش تو راهرو حیاط بود که من بهش گفتم یک ربع دیگه اومد موبایلو به پدرش تحویل میدم.۱۸- البته من همون شب به خانواده ام گفتم تا یک ربع دیگه همسرم میاد، بعد موبایلو به پدرش تحویل میدم.
در ضمن من یک فایل صوتی هم دارم که به پدرش گفتم ، دخترت بیاد بعد من موبایلو به شما تحویل میدم.
سوال من اینجاست:
۱- آیا آنها می‌توانند من را به جرم سرقت متهم کنند؟
۲-برای ضرب جرح مگه نباید از پزشکی قانونی نامه داشته باشد؟!البته من اصلا نزدمش
۳-من داخل ماشین به همسرم و خانواده اش و ایل و تبارش کوچکترین بی احترامی و فحشی ندادم ، فقط به یک شخص ثالث که نسبتی با کسی نداره متاسفانه فحش دادم، آیا می‌تونه به خاطر همون از من به جرم فحاشی شکایت کیفری کنه؟!!!
۴-آیا من میتوانم اعاده حیثیت کنم؟
۵-مجازاتشان چیست؟
۶-آیا خانواده همسرم به شهادت دروغ مرتکب نشدند؟
متشکرم.

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونا با توجه به پیامک موجود و در صورت امکان مدارک دیگر شکایت سرقت از شما به احتما بسیار زیاد به نتیجه نمیرسد.
در خصوص شهود شما باید جذب بودن شهادت آنها را اثبات نمایید تا بتوانید آنها را محکوم کنید
اما در خصوص ادعای حیثیت
با توجه به اینکه شکایت و دادخواهی حق تمام مردم است .نمی توانید فقط بخاطر شکایت از شما ،شما شکایت کنید.
اما اگر در نزد افراد دیگر به شما افترا و نسبت داده در صورت اثبات می توانید شکایت کنید

به مهر
تحویل گوشی از طریق مشاور حقوقی نشان از در ید شما بودن گوشی دیگری دارد.
برداشت نتیجه قضایی این امر به عهده قاضی است .
در مورد باقی موارد اتهامی می بایست به ادله موجود در پرونده مراجعه نمود
بنظر با شرایط بیان شده اثبات افترا دور از ذهن می باشد.

با سلام
با توجه به توضیحات مفصل شما ونظر به اینکه اولا اتهام سرقت متوجه شما نیست چرا که موضوع گوشیرو به پدرشون گفتید و گوشیرو از خوده خانمتون گرفتید وسرقتی انجام نشده مضافا اینکه گوشی را تحویل مشاور حقوقی دادید تا ایشون تماس بگیره وتحویلشون بده لذا ان شخص را میتوانید بعنوان شاهد معرفی نمایید
ثانیا در زمان مشاجره ویا احیانا فحاشی عرض کردید که شهودی نبوده وهمسرتون به کذب پدر ومادرشو بعنوان شاهد معرفی کرده لذا اگر اثبات کنید که شهادت انها کذب می باشد بعد از صدور قرار منع تعقیب بابت اتهامات وارده به شما بعدا میتوانید اعاده حیثیت نمایید