این دختر میتونه ازدواج کنه در حالیکه در عقد کسی دیگه هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۳ #24615936

دوستم با یک پسر عقد غیر موقت کرده بدون اجازه پدرش به مرجع دیگر رجوع کردن انها که گفتن اجازه پدر لازم نیست و هر دو تا شرط گذاشتند که تا ان موقع که ازدواج نکنن تو عقد میمونن حالا این دختر نمیخاد عقد باقی‌ بممونه و از‌ شوهشر میخاد طلاق بگیرد ولی ان پسر باهاش رابطه قطع کرده‌ و صحبت نمی کنه این دختر یه ماهه دیگر ازدواج داره با کسی دیگه
یا ان دختر میتونه خودش عقد رو‌ تمام کنه؟؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

تا زمانی که رابطه زوجیت دایم یا موقت بصورت عادی یا رسمی برقرار است زن حق ازدواج با دیگری ندارد.

تا زمانی که در عقد کسی باشه نمی تواند ازدواج نماید .

با سلام
باید ابتدا اگر در عقد رسمی میباشند طلاق بگیرند و بعد اتمام ایام عده میتوانند دوباره ازدواج کنند

تا زمانی که رابطه زوجیت دایم یا موقت بصورت عادی یا رسمی برقرار است زن حق ازدواج با دیگری ندارد.

با سلام
اگر عقد دائم کرده باشند بایستی طبق قانون عمل شود و حق طلاق با زوج است مگر اینکه شرایط فسخ نکاح یا طلاق برای زوجه ممکن باشد تا بعد از طلاق اقدام به ازدواج با دیگری نماید
اگر عقد موقت ( صیغه ای ) باشد در اینصورت با بذل مابقی مدت عقد از سوی زوج طلاق انجام خواهد شد .
بهتر است جهت شفاف سازی و راهنمایی لازم ، از طریق مشاوره تلفنی عمل نمایید تا با کنکاش موضوع ، راهنمایی های قانونی و لازمه انجام گیرد .

با سلام وقت شما بخیر
دوست شما تا زمانی که در عقد دیگری است امکان ثبت وانعقاد عقد با دیگری را نخواهد داشت و در صورتی که همسرش مدت باقی مانده صیغه موقت را به او بذل نماید و گذشت عده میتواند اقدام به انعقاد وثبت ازدواج با فرد دیگری کند .درصورت ثبت ازدواج با فرد دوم عقد نکاح باطل میباشد و درصورت داشتن رابطه جنسی به یکدیگر حرام ابدی می باشند و حتی دیگر امکان ثبت عقد نخواهد داشت همچنین در صورت مطلع شدن همسرش میتواند اقدام به ثبت شکایت کیفری علیه او نماید.
موفق باشید

اگر منظور از عقد غیر موقت همان ازدواج دائم است تنها با طلاق زوج و انقضای ایام عده زوجه امکان ازدواج مجدد وجود داشته و عقد در حالیکه زوجه در علقه دیگری است شرعا و قانونا باطل بوده و حتی در صورت برقراری رابطه جنسی میتواند موجب حرمت ابدی طرفین گردد .