موقع تسویه حساب کارفرما حقوق ماه آخر و سفته هارو پس نمیده، راهی هست به صورت قانونی پی‌گیری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۸ #24567578

سلام.
من اول سال ۹۸ با یک شرکت خصوصی قرارداد کار بستم و داخل قرار داد ذکر شده بود که بیمه هم جزو شرایط کار هست ولی بعد از گذشت ۶ ماه گفتن بیمه نمی‌کنیم ولی به جای آن هزینشو پرداخت می‌کنیم که زمان پرداخت هزینه ها از پرداخت حق بیمه بابت ۶ ماه اول سر باز زدند که من هم استعفا دادم بابت اجرا نکردن بند های قرارداد.
به دلیل این که اولین تجربه قرار داد بستنم بود و نمیدونستم بابت حسن انجام کار سفته ۲۰ میلیون تومنی به کارفرما دادم و هیچ مدرکی بابت سفته به من تحویل داده نشد.
الان موقع تسویه حساب کارفرما حقوق ماه آخر و سفته هارو پس نمیده. راهی هست من بتونم بازخواست سفته ها رو به صورت قانونی پی‌گیری کنم؟!
با تشکر.

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت بیمه و مزایای دیگر که به شما پرداخت نشده از طریق اداره کار شکایت کنید . بابت سفته ها در ابتدا اظهارنامه ای برای وی ارسال کنید اگر توجهی نکردند از طریق دادگاه دادخواست استرداد سفته بدهید.

از‌اداره‌کار در‌مورد‌بیمه‌و‌سایر‌مزایا‌و‌از‌دادگاه‌استرداد‌سفته‌امانی‌را‌بخواهید